Sådan fungerer en Stall Converter

September 28

En stall converter er en modificeret konverter designet til at øge momentet anvendes på hjul, som er nyttige i indhaling tunge byrder eller oftere, til drag racing. En momentomformer er forbindelsen mellem motoren og en automatisk transmission. Det tillader, at køretøjet at komme til et stop uden stalling motoren. Når køretøjet accelererer fra en stop, væske trykket stiger med rpm og det begynder at anvende magt til transmission. En modificeret stall converter tillader motor rpm til at stige meget højere før du anvender magt til transmission.

Instruktioner

• Afgøre, hvad mængden af stall er nødvendige for at imødekomme efterspørgslen på det. Kontrollere vægten af køretøjet i stalden der skal bruges i typen motor og hvad rpm det kan nå sikkert og hvad skal det bruges til. Jo større forskydning motor, jo lavere stall bør være. Big block motorer producere så meget drejningsmoment de ikke behøver meget høj stall omformere. En stall 2200 til 2500 anbefales, medmindre det er monster slicks og en turbo eller kompressoren. Lille blok motorer har brug for en højere stall converter at bygge drejningsmoment til at accelerere. Drejningsmoment er langt vigtigere at acceleration end hestekræfter.

• Overveje fordele og ulemper ved at bruge en høj stall converter. En 2500 rpm stall converter vil accelerere langsomt uden at skulle hæve rpm; men nogen form for moderat til kraftig acceleration vil straks rejse rpm til stall-konverter lås op. Hver gang du fremskynde vil det lyde som om transmissionen er glider. En stall converter giver en fabelagtig stigning i acceleration men dræber brændstoføkonomi.

• Installere en stall converter hvis du har en stor cam. Den store cam skaber problemer tomgang med stock konverter, da disse motorer tomgang højere end normalt. En lille 2500 rpm stall converter løser dette problem.

• Trin på bremsepedalen og hæve rpm til stall-grænsen før du slipper bremsen for hurtigere acceleration

Tips & advarsler

  • Den første ting at forstå er, at hestekræfter er et produkt af rpm. En 300-hestekræfter motor kan kun har 45 hp i tomgang og hestekræfter stiger med rpm og opnå 300 hk ved 5.500 omdrejninger. En stock momentomformer vil låse op på 900-1000 rpm så når køretøjet er accelereret det starter med 45 hp. En stall converter er det samme som en gearstang køretøj for det meste. Hvis du ønsker at fremskynde hurtigt fra et stop med en gearstang er det nødvendigt at rev motoren meget højere end normalt at øge hestekræfter og lad koblingen hurtigt. En stall konverter fungerer på samme måde. Du kan holde bremsen, så bilen ikke bevæger sig og trin på gas at hæve rpm til uanset stall converter rpm til lockup er før du slipper bremsen. Nogle stall converters vil tillade bil at låse op på op til 5000 rpm. Ikke praktisk for de fleste motorer, men motoren producerer tæt på maksimal hestekræfter.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com