Pros & ulemper ved en Hybrid

December 19

Pros & ulemper ved en Hybrid

Hybrid elektriske køretøjer, eller HEVs, skal du kombinere standard forbrændingsmotoren med en elektrisk drevne gearsystem system. Fordelen ved dette system er, at en motorsystem supplerer den anden, gør det muligt for et køretøj, der er pålidelige, lave emissioner og højt kilometertal. Der er nogle forskellige fordele og ulemper for denne type køretøjer.

Omkostninger

Selv om noget subsidieret af regeringen skat pause initiativer, kan hybrider være tusindvis af kroner dyrere end standard forbrændingsmotorer engine køretøjer. Dette er at eje newness af teknologien. Men dette opvejes lidt af lavere brændstofforbrug, større brændstofeffektivitet og lavere udgifter til grundlæggende vedligeholdelse. Bremser skal udskiftes sjældnere, f.eks.

Forurening

Ikke kun bruges mindre brændstof i en hybrid køretøj, men det er også bruges mere effektivt. Emissioner under tomgang--en stor bidragyder til køretøjet forurening--reduceres til nul på grund af el-motor. Varme, der er normalt spredes under bremsningen omdannes til elektrisk energi, som genoplader elektromotor, regenererende kapacitet af batteriet uden at behøve at nogensinde passer bilen til en stikkontakt.

Batteri

Batteriet i en hybrid køretøj er en af de mere dyre og fine komponenter. Når det uundgåeligt mislykkes efter 9-12 år, kan en udskiftning koster tusindvis af dollars. Forhåbentlig, som batteriteknologi vokser mere sofistikerede, disse batterier vil vokse i kapacitet, liv og fald i produktionsomkostningerne.

Brændstoføkonomi

Et edb-system håndterer en glat overgang fra El til gas magt i den mest effektive måde. På opstart og lav hastighed betingelser, der den elektriske motor bruges næsten udelukkende drastisk reducere brugen af brændstof. Lav køretøjers vægt, en mindre motor og aerodynamisk design yderligere øge brændstoføkonomi.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com