Sen Desktop brugernes politik

September 28

Microsoft Windows-desktops har en bruger politik editor, der styrer sikkerhed på computeren f.eks remote desktop tilladelser. Disse indstillinger styrer, hvem der kan fjernadgang til computeren, og de tjenester og software til rådighed til den fjerntilsluttede bruger.

Funktion

Remote Desktop lader brugernes fjernstyre en computer fra overalt på netværket. Dens funktion er primært for netværksadministratorer, der skal konfigurere computere fra overalt på netværket. Lokale brugerpolitikker hjælpe med at beskytte computeren, så kun administratorer kan redigere indstillingerne for computeren.

Typer

Remote Desktop politikker omfatter lokale og gruppe politikker. Du indstille lokale politikker fra skrivebordet i Windows, som du har remote desktop konfigureret. Du kan også bruge redigeringsprogrammet til gruppepolitik, anvendes på Windows-domænenetværk. Redigeringsprogrammet til gruppepolitik på en Windows-domæneserver styrer alle stationære logget på netværket.

Overvejelser

Når du opretter din politik, sikre, at du har adgang til alle funktioner i Windows som administrator. Lockoute brugere du ikke ønsker at fjernstyre computeren. I computere, behøver fjernbetjening, skal du deaktivere Fjernskrivebord til den bedste sikkerhed.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com