Sådan Fix Microsoft kode 19

May 31

Sådan Fix Microsoft kode 19

Sommetider kan Windows operativsystem fejlkoder være forvirrende. Kode 19 indikerer et problem i registreringsdatabasen. Konfigurationsfejl er fortrolig med Windows. Registreringsdatabasen indeholder operativsystem med vigtige oplysninger om din computer. Skader på en nøgle i registreringsdatabasen kan påvirke evnen til hardwaren til at fungere. Mens der er en række måder at løse dette problem, er det nemmeste indstillingen "Sidst kendte konfiguration" fra menuen Avanceret opstart.

Instruktioner

1 Genstarte din computer.

2 Tryk på "F8"-tasten på tastaturet, som computeren begynder opstart. Når vinduets logo kommer op, er det for sent. Du skal genstarte igen. På "F8" vil åbne menuen for advance indstillinger.

3 Brug pil-tasten på tastaturet til at flytte til den "Sidst kendte gode konfiguration" mulighed. Tryk på "Enter" for at vælge.

Tips & advarsler

  • "Sidst kendte konfiguration" er bare en metode til at løse dette problem. Du kan også prøve at geninstallere driveren til hardwaren ved hjælp af Enhedshåndtering. Adgang til Enhedshåndtering varierer baseret på version og indstillinger. Hvis du ikke kan finde Enhedshåndtering, klik på "Start" og "Hjælpe." Hjælp-systemet vil give et link til Enhedshåndtering. Når åbner, finde den defekte komponent og vælg "Afinstallere." Genstarte og Windows vil forsøge at genindlæse føreren.
  • Hvis dette ikke virker, kan hardware være defekt.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com