Hvordan du kan diagnosticere Ford bil problemer

June 21

Hvordan du kan diagnosticere Ford bil problemer

Ford er en af de førende bilproducenter i verden, der producerer biler, SUV'er, lastbiler og andre typer af køretøjer. Når bilen Ford oplever problemer, du har brug at diagnosticere problemet. Korrekt diagnosticering af problemer med bilen Ford vil lette de korrekte reparationer. En grundig diagnosticering af problemer vil tillade dig at vedligeholde din Ford så længe som muligt.

Instruktioner

• Tjek din Ford motor for en lav oliestand, hvis du hører en periodisk aflytning lyd. Denne form for lyd kommer fra valvetrain. Lav oliestand gøre det vanskeligere for hydrauliske filtre til at fungere ordentligt, hvilket skaber støj du hører. Slukke motoren. Åbn motorhjelmen. Bruge oliepinden for at kontrollere motorolie. Fjerne olie cap, og tilføje den nødvendige mængde af olie. Udskifte motoren cap, og start motoren. Hvis lyden ikke går væk, er dette tegn på et større problem som en olielækage.

• Undersøge kilden til problemet på din Ford, når du har problemer med at starte motoren. Hvis du slå tændingskontakten og intet sker, eller du høre et klikkende eller langsom cranking støj, tjekke batteriet stik for at sikre ordentlig fastgørelse. Bruge en bil batteri testeren til at sikre, at batteriet er fuldt opladet og funktionelle. Hvis batteriet er i orden, ligger problemet sandsynligvis i starteren eller tændingskontakten. Du bliver nødt til at reparere hver af disse enheder eller har hver erstattet.

• Finde årsagen til problemer med bremse. Kontrollere hovedcylinder for lave olie væskestande, hvis bremse advarselslys vises på dit betjeningspanel. Hvis du kan høre en knirkende lyd når du pumpe på bremsen, kontrollere hovedcylinder så godt. Hvis de væskestande er tilstrækkelige, er problemet specifikt for bremsesystemet i sig selv. En pibende støj er normalt et resultat af friktion mellem bremseklodserne og caliper eller bremseklodserne og rotoren. Erstatte bremseklodserne. Ekstreme metal-til-metal lyd kommer fra dine bremser er en presserende tegn; sliddet på din bremseklodser er så alvorlige, din Ford er en fare for kørsel. Skaderne ved de slidte puder har sandsynligvis påvirket resten af de dele, herunder trommer og rotorer. Du vil sandsynligvis nødt til at erstatte disse dele og udføre en fuld bremse job.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com