Sådan hente slettede billeder fra en iPhone

March 15

Sådan hente slettede billeder fra en iPhone

Du kan gemme alle de billeder du tager med din iPhone på den lagerplads, der er indbygget i den mobile enhed. Du kan dog også ved et uheld slette billederne fra telefonen. Hvis du har tilsluttet din iPhone til din computer, da at tage billedet billedet lagres på computeren. Med billeder på computeren kan du hente de slettede billeder. Hvis du ikke har synkroniseret telefonen siden at tage de billeder, du ikke kan hente billedet.

Instruktioner

• Sæt en USB-kablet i porten på bunden af iPhone. Tilslut anden enden af USB-kablet til en USB-port på computeren. Når computeren registrerer iPhone, lancerer iTunes.

• Vælg din iPhone under "Mine enheder" fundet på venstre side af skærmen. Alle oplysninger om iPhone belastninger på skærmen.

• Klik på "Sync" hanen i nederste højre hjørne af iTunes-vinduet. Dette synkroniseres tilbage alle oplysninger gemt på din iTunes iPhone konto, herunder de billeder, du har slettet.

• Klik på knappen "Skub ud" ud for iPhone notering i "Mine enheder." Du kan nu fjerne din iPhone fra computeren og starte gennemgå din når slettede billeder.


© 2019 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com