Hvordan du udskifter en hoved pakning i en 5,7 Chevrolet

May 30

Hvordan du udskifter en hoved pakning i en 5,7 Chevrolet

5.7-liter 350 Chevrolet motor er blevet installeret i GM lastbiler, personbiler og sport biler siden 1967. Hvis toppakning på denne motor fejler, skal det udskiftes. Kølevæske lækker fra toppakning eller vand blandet i olie er de sædvanlige symptomer på en blæst toppakning. Dele til Chevrolet 5.7-liters motoren er rigeligt; du vil blive lettet over at opdage, at de fleste auto del butikker har de nødvendige dele til at erstatte en toppakning på 350.

Instruktioner

• Afbryde batteripolerne og fjerne luften renere. Fjern brændstof linjer og enhver stik fra indtag og distributør. Ved hjælp af tape, tag og antallet hver tænding ledning. Afbryd tænding ledningerne fra tændrør. Markere distributør boliger til indtagelse med en maling pen. Fjerne begrænsningen distributør. Markere distributør rotoren til fælles landbrugspolitik. Løsne retainer bolt til distributøren. Løft distributøren, op og ud af motoren.

• Unbolt ventildæksler og løfte dem ud af topstykker. Fjerne boltene fra indtagelse (det kan være nødvendigt at snage rundt i kanten af indtaget med skruetrækkeren). Arbejde i indtagelse side-til-side, indtil det adskiller fra motorblokken. Fjerne rocker arm nødder og vippearme off studs. Skub stødstænger ud af guider.

• Unbolt udstødningsgas mangfoldigheder fra siderne af topstykkerne. Fjern de bolte, der er placeret på den ydre omkreds af topstykkerne. Fjern de resterende bolte fra den indvendige side af hovedet. Løft hovedet fra dyvel ben. Hvis de ikke bryder gratis, lirke rundt om hovedet med skruetrækkeren. Fjerne de gamle hoved pakninger. Spray opløsningsmiddel rigeligt på udsatte motorblokken overflade. Skrub parring overfladen af motorblok med en stålbørste. Gentag proceduren for rengøring, indtil de gamle pakning rester er fjernet helt.

• Juster de nye hoved pakninger til dyvel ben og tryk på ned-pakning. Sted hoveder på motorblokken. Forhindre, at hovedet falder af løst installation hoved bolte (hoved bolte nødt til at være strammet i et bestemt mønster med momentnøgle--startende fra byens arbejder, stramme hoved bolte til producentens specifikationer). Skub stødstænger til guiderne. Installere vippearme og nødder. Indstille ventil piskesnert. Placer de nye indtag pakninger på motorblokken. Anvende RTV fugemasse til forsiden og bagsiden af den blok, hvor indtagelse vil sæde. Sted indsugningsmanifold på blokken. Installere indtag bolte og drejningsmoment til producentens specifikationer.

• Line up distributør og skubbe det på plads. Stramme distributør fastholde bolt. Geninstallere distributør cap og Tilslut tænding ledninger på tændrør. Geninstallere udstødningsgas mangfoldigheder, med nye pakninger, og spænd bolte. Placere ventilen dække pakninger på ventildæksler. Geninstallere ventildæksler på hovedet. Installere valve cover bolte og spænd til producentens specifikationer. Tilslut igen alle brændstof linjer og stik. Stramme batteripolerne.

Tips & advarsler

  • Ren motorrummet før reparation. Bremse Clean er en effektiv opløsningsmiddel til brug på motoren. Tør ned enhver overflade, en pakning eller RTV skal anvendes til. Aftørring overfladen med bremse ren vil sikre, at ingen olie film afbryder den forsegling proces. Lytte til snap af tænding ledningerne engagerende kronen af tændrøret.
  • Brug ikke for meget RTV fugemasse på enhver overflade. Det er meget vigtigt at indstille ventil lash ordentligt--svær topstykke eller push rod skader kunne forekomme ellers.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com