Hvordan man finder en Tracking-enhed på en bil

November 17

Tracking udstyr kan være et nyttigt enhed at have på en bil. Det kan hjælpe med at finde en bil, hvis det er stjålet, tillader forældre hen til bane hvor deres teenagere tager den familie bil og hjælpe de retshåndhævende myndigheder at spore mistænkte kriminelle. En person kan mistænke, at en bil har en uønsket tracking-enhed installeret på den. På grund af sin lille størrelse er at fjerne en tracking enhed tricky. At finde en på en bil omfatter forskning og nogle grundlæggende viden om hvordan man finder den.

Instruktioner

• Uddan dig selv om bane til at få en idé om hvad de ser ud. Se ressourcer i bunden af denne side for at se nogle eksempler på forskellige sporingsanordninger samt at lære om, hvordan de arbejder.

• Tjek ydre af bilen.

Check for en tracking enhed mellem grill og køleren af bilen. Køre en hånd rundt i området og check med en lommelygte.

Køre en hånd under bilen, kofangere foran og tilbage. Holde en hånd langt op til toppen af kofanger for at sikre, at intet er indsat der. Bruge en lommelygte.

Se under plast af hjulet brønde.

• Check under bilen. Have bilen løftet på en hydraulisk lift eller køre den op Transportable ramper for at kunne komme ind under den.

Bruge en lommelygte til at se, hvis noget har været tilknyttet under bilen. Sporingsanordninger er fastgjort med kabelbindere, tråd, snor eller reb under en bil. Kigge efter nogen af disse typer af bånd.

• Søg indre af bilen.

Se under sæder i bilen. Trække pladser op, ved at skrue dem hvis det er nødvendigt og se nedenunder. Tage sædebetræk sæder og kontrollere i ujævnheder af sæder, især hvor bagsiden møder sæde bunden.

Køre en hånd under plast kofanger inde i dashboardet. Kig bag handskerummet og under instrumentbrættet.

Søg under alle plast indvendige paneler. Check inde i lommerne på bilens indvendige døre og sædebetræk. Trække op tæppet og se under det.

Unzip dækslet på hovedet hviler og køre en hånd rundt i hovedet resten.

Tips & advarsler

  • Sporingsanordninger har brug for kontakt med himlen til at arbejde ordentligt. Det signal, som de sender ud skal læses af satellitter at holde styr på deres placering. Hvis sporingsanordninger er omgivet af metal på mere end én side vil deres effektivitet være begrænset, så de generelt er installeret under vinyl, glas, træ, plast eller glasfiber.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com