Uforsikrede tab Recovery

October 27

Uforsikrede tab Recovery (ULR) er en beskyttelse i Bilforsikring bilindustrien. ULR er for tilfælde, hvor en ulykke er forårsaget af en tredje part og forsikring indehaveren søger at genvinde penge som følge af ulykken, der er omfattet af eksisterende forsikring.

Funktion

ULR er beregnet til tilfælde, når bil reparationer betales af indehaverens omfattende politik men out-of-pocket udgifter er ikke og kan være opnåelige fra den skyldige driveren forsikringsgiver. Fordi disse udgifter tage længere tid at blive udlignet, giver ULR normalt også juridisk bistand til at hjælpe inddrive midler.

Overskydende

Efter en ulykke, uanset skyld, vil dit forsikringsselskab skabe et overskud på den politik, der erstatter den no-krav rabat modtaget fra at have en ren straffeattest. Denne overskydende reducerer præmier på politikken. Når kravet er afsluttet, og du er fundet for at være uskyldig tilbagebetales overskydende. ULR hjælper indehavere betale overskydende i mellemtiden.

Andre dækning

En fælles dækning under ULR er alternativ transport mens indehaverens bil er ved at blive repareret. ULR kan dække personskade, tøj skader og telefonopkald.

Omkostninger

Omkostninger kan fastlægges ved hjælp af en "faste omkostninger pr. påstand" grundlag. ULR kan også være en procentdel af det samlede beløb af penge tilbagebetalt.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com