Hvordan at vide hvis dit TV understøtter HDCP

January 11

Hvordan at vide hvis dit TV understøtter HDCP

Udtrykket HDCP står for høj beskyttelse af digitalt indhold. HDCP er undertiden bruges på high-definition video kabler som HDMI- og DVI-stik og porte. Det er en krypteringssystem skabt af Intel til at hjælpe med at forhindre kopiering af digital video og lyd indhold. HDCP bruges til at forhindre visning af bootleg film og spil på en HDCP-udstyret tv. Hvis du køber et nyt TV, anbefaler webstedet Digital tilslutning, at få en, der er HDCP-kompatibel for at sikre det er kompatibel med Blu-ray, DVD og spil-systemer du køber i fremtiden.

Instruktioner

• Markeringen i afkrydsningsfeltet hat kommer med dit tv. Skaberne af fjernsyn, der bruger HDCP-systemet skal hente en licens fra Intel, og vil ofte vise, at tv'et er HDCP kompatibel på boksen.

• Konsultere brugervejledningen til dit tv. Læs afsnittet video-kabel og se, hvis det viser HDCP overalt blandt definitionerne af skærmporte. Hvis ikke, er TV'et sandsynligvis ikke HDCP-kompatibel.

• Kalde kunde servicelinje for producenten af din high - definition tv. Give repræsentant modelnummeret på dit tv og spørge, om det er HDCP-kompatibel.

• Tilslut en HDCP-kompatibel DVD-afspiller, spillekonsol eller Blu-ray-afspiller til dit tv. Hvis billedet vises sneklædte, fuzzy, eller vises ikke på alle, er dit fjernsyn HDCP kompatibel.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com