Hvordan en VGA Scaler virker

October 26

Hvordan en VGA Scaler virker

En VGA scaler er en anordning, der konverterer video signalet fra en VGA-forbindelse, som fra en computer til et andet format. Udtrykket "scaler" henviser til det faktum, at det normalt betyder en forøgelse af billedets opløsning, hvilket betyder, at nogle af billedet er kunstigt genereret. En fælles brug af et VGA scaler er forbinder en computer uden en HDMI-stikket til en high-definition skærm uden en VGA-stikket.

Terminologi

VGA kan henvise både en forbindelsestype (en 15-bens stik) anvendes til computerskærme og en specifik beslutning, 640 x 480 pixels. Denne opløsning kan dateres tilbage til i 1980 ' erne, og mest moderne computere bruger en højere opløsning. I mange tilfælde producenter bruger "VGA scaler" at henvise til ethvert format computer video output, der skal være øget til en højere opløsning til at arbejde med, eller gøre det meste af et særligt display, såsom en HD tv-skærm. Normalt kan disse arbejde med en bred vifte af input beslutninger, selv om nogle modeller er begrænset til specifikke beslutninger kun.

Operation

VGA scaler udfører to hovedopgaver. Først "læsning" det analoge signal fra computeren og derefter udsende det i digitalt format. Andet er, om nødvendigt, stigende beslutningen. Dette fungerer på en lignende måde upscaler funktioner på DVD-afspillere: i enkle vendinger, ved at skabe huller mellem de "oprindelige" pixel og derefter udfylde disse huller med korrekt farvede pixels til at generere en større og mere detaljeret billede end oprindelige.

Funktioner

Et centralt element for bekvemmelighed i en VGA scaler er automatisk opdager den native opløsning af den video, du indlæser. Dette sparer dig fra at skulle finde ud af, hvad løsningen er og derefter manuelt input, for eksempel gennem en switch. Modeller med denne funktion kan betegnes som "plug and play." En anden nyttig funktion er for VGA scaler at blive drevet via en USB-forbindelse, hvilket betyder, at du kan blot tilslutte den til computeren i stedet for at søge efter en stikkontakt.

Audio

Mange VGA strålingsdetektorer vil indeholde nogle form for audio-tilslutning. Det kan blot betyde passerer gennem signalet uændret. Alternativt kunne det gøre lydsignalet men det output det i forskellige socket stil, en mere egnet til det udstyr, du bruger til opskaleret videoen. En VGA scaler kan også tage en analog audio signal og output det i digital form. Normalt en VGA scaler, der gør dette vil blot output i digital stereo i stedet for at generere surround sound oplysninger eller effekter.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com