Sådan ændres en Chevy Malibu forlygte

May 23

Sådan ændres en Chevy Malibu forlygte

Chevy Malibu blev genindført i 1997 af General Motors. I modsætning til dets oprindelige design (1964-1983), der beskæftigede forseglet stråle enhed forlygter, bruger den moderne version halogen pære skær. Mens erstatter vintage Malibu forlygter bestod i blot at fjerne en tynd bezel svøbt omkring enhed udefra, er halogen skær på den moderne Malibu en smule mere kompliceret at ændre. Halogen indsætter brænde lysere og sidste længere end forseglet stråle enhed forgængere.

Instruktioner

• Kontroller tændingsnøglen er i off position og parameteren forlygte er slukket. Frigive hood låsen.

• Åbn motorhjelmen og finde toppen af samlingen forlygte hvor du har til hensigt at ændre på lygten. Hvis en plast svøb, Find center bolt og fjerne det med en skralde og en sokkel. Løft Ligklædet ud af den måde at få adgang til forlygte forsamling fastholde parentes. Nogle nyere modeller kan funktionen en snap-release Ligklædet kræver ingen redskaber til at fjerne.

• Find parentes top bag på hver side af samlingen forlygte. Løfte dem hele vejen op til at justere hullet i bunden af hvert beslag til at fastholde fanerne på forsamlingen.

• Trække forsamlingen frem fra Malibu, men vær omhyggelig med ikke at ridse kofangeren. Der er tre guide pins, der kræver afsættelse. Guide pins er hvad formål i dagtimerne og det kan tage nogle wiggling for at få benene fra deres pladser.

• Støtte forsamlingen med den ene hånd og derefter nå bag enheden med den anden. Nærlys pære er på ydersiden, høj beam pæren er på indersiden. Du kan også erstatte parkering lys, hvis det ønskes. Find wire harness tilslutning. FN-klip ledningsnet fra bagsiden af pære sokkel. Fjerne pæren ved at dreje det mod uret 1/3 af en tur til at justere udløsertapper ringen og forsamlingen. Vrikke pære ud af forsamlingen.

• Placer de latex handsker på hænderne før du åbner pakken med udskiftning pære. Olie i vores hud kan beskadige glas pærer af halogen forlygter.

• Omhyggeligt indsætte den ny pære i ringen og derefter Juster tappene af ring til fanerne forsamlingsfrihed forlygte. Skubbe indad og derefter dreje med uret 1/3 af en tur til at låse pæren på plads. Vedhæfte ledningsnet. Hvile forlygte forsamling inde dens hulrum og teste handlingen af i headlight før sikring forlygte forsamling på plads. Sørg for at slukke lys og tænding tilbage.

• Juster de tre guide stifter til deres pladser og skubbe forsamlingen tilbage til dem forsigtigt indtil de fastgøres. Erstatte de fastholde parentes ved at skubbe dem nedad til at låse på plads. Erstatte ligklæde, hvis det er relevant. Fjern de værktøjer og gamle pære og luk hætten.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil fjerne hele forlygte forsamling, skal du blot fjerne de to forlygter på samme måde. Den lille stik til parkering lys vender mod uret så godt. Når de tre wire seler og pærer er udvundet fra samlingen, kan du erstatte den.
  • Ældre vintage modeller af Malibu holdt forlygterne på plads med en tynd metal bezel med små fastholde skruer. Brug en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker til at fjerne skruerne og derefter bezel. Dette vil give hele forseglet stråle enhed trækkes frem. Ledningsnet tilsluttes direkte på bagsiden af enheden. Du skal blot frakoble og derefter skifte ud den ny sig i Erstat enhed i hulrum og derefter erstatte bezel og skruer.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com