Hvordan man bruger en grafisk Equalizer forstærker

September 21

Grafisk equalizer, bruges i både hus og bil audio-systemer, tilbyder en måde at styre lav, medium og høje frekvenser i snævrere og mere specifikke måder end almindelig bas og diskant kontrol drejeknapper. Dette kan være nyttigt i at skræddersy lyden af audio-systemet til at kompensere for særlige forhold i det lytte rum, eller blot at tilpasse stereo efter ens smag.

Instruktioner

Hvordan man bruger en grafisk Equalizer forstærker

• Læs instruktionsbogen for grafisk equalizer forstærker og blive fortrolig med sin operation. Vær sikker på, det er enten professionelt installeret eller hooked ordentligt ifølge manualen. Equalizere kan have tre, fem, syv, ti eller flere frekvensbånd som hver glidende kontrolknappen opererer.

• Parkere køretøjet i et roligt sted, slukke motoren og lukke vinduerne for at eliminere udendørs lyde.

• Kig på equalizerens skydere og indstille hver til neutral eller nulpunkt. De fleste har en "detented" center indstilling, der klikker som knop passerer gennem det, at identificere nulstillingen hvor bekæmpelse udøver ingen effekt på lyden. Knop i venstre side styrer de laveste frekvenser og den højre knap de højeste, med de andre knapper flytter gennem spektret af frekvenser i mellem.

• Tænd for strømmen til den grafiske equalizer forstærker. Spille en velkendt CD eller tape og justere lydstyrken på et behageligt, men ikke alt for høj indstilling.

• Eksperimentere med at flytte forskellige skyderne op eller ned. Generelt lavere frekvens drejeknapper forøge eller formindske lyde i området boom og rumlen. Mid-range kontrol ændre lyden "tilstedeværelse", og for meget mid-range kan forårsage hårdheden. De høj-range påvirke "Syden" og regionerne "hvislende" lyd.

• Prøv at holde "gennemsnitlige" af alle kontrolelementer som tæt på nul som muligt. At vende alle bandene hele vejen op har ingen reel virkning og er ganske enkelt det samme som cranking lydstyrken knop måde op. Det er nemt at blive afhængige af "hot" lyden af at dreje mange bands tilfældigt, men dette sandsynligvis vil ikke bære meget godt på ørerne over tid.

• Når en ønskelig startindstillingen for alle knapper er blevet fundet, skrive ned alle indstillinger af antallet. Hvis nogen støder kontrolelementer med en hånd eller knæet, kan alle indstillinger være tabt og svært at huske.

Tips & advarsler

  • For et gebyr, kan en audio professional justere equalizer for en perfekt afbalanceret lyd ved hjælp af en spektrumanalysator.
  • Aldrig spille med knapperne equalizer under kørslen. Vær forsigtig med at skrue basfrekvenser går for langt op. Lange perioder med at spille musik med bilens motor slukket kan dræne batteriet.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com