Hvordan du søger efter en Person på Facebook

February 26

Hvordan du søger efter en Person på Facebook

Facebook er en populære social networking site, der bruges over hele verden. Det er godt for at holde kontakten med venner, fange med gamle venner og endda møde nye mennesker. Facebook har en handy søgning værktøj, der tillader dig at søge for venner og familie. Du kan filtrere dine søgninger efter forskellige kategorier, så selv hvis du glemmer en persons efternavn, du vil kunne finde dem, så længe du vide grundlæggende oplysninger om dem.

Instruktioner

1 Type in www.facebook.com on your web browser's address bar. Dette vil tage dig til hjemmesiden på Facebook, hvor du har mulighed for at logge ind på din konto, eller Opret en konto. Hvis du ikke har en konto, melde sig nemlig en ved at følge anvisningerne på siden. Du vil ikke kunne filtrere søgeresultater, hvis du ikke har en Facebook-konto.

2 Log ind på din Facebook-konto. Skriv www.facebook.com/srch.php i adresselinjen i webbrowseren. Denne side giver dig forskellige muligheder for hvordan du søger efter nogen.

3 Se over den ransage valgmuligheder. Du kan søge efter navn, e-mail adresse, skole og dimitteret år, den virksomhed, de arbejder for eller en kombination af disse.

4 Klik på knappen Søg efter at få dine søgeresultater. Hvis du ikke kan finde ud af hvem du leder efter, personen kan ikke have en Facebook-konto eller kan have ændret deres personlige indstillinger, så de ikke kan findes via søgemaskine.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com