Hvad er den højeste kapacitet batteri til en Samsung B2100

September 2

Hvad er den højeste kapacitet batteri til en Samsung B2100

Batterikapacitet henviser til hvor lang tid batteriet holder, når du bruger din mobiltelefon. De fleste mobiltelefoner har tendens til at rækkevidde mellem 500 og 1000 mAh, og det er ikke anderledes for Samsung B2100, som har et batterikapacitet på 1000 mAh.

Samsung B2100 kapacitet

Samsung B2100 højeste kapacitet er 1000 mAh. Batteritype er Li-Ion batteriet. Enhed mAh eller milli-ampere timer, refererer til kapacitet rating, at foranstaltninger hvor meget aktuelle et batteri kan decharge over en periode. Højere ratings indikerer ikke hvor hurtigt, men hvor lang tid en løbende kan blive trukket. For eksempel, vil en 2.000 mAh trække en time før nedkastning under spændingsniveau, der anses for afladet.

Batterikapacitet

Batterikapacitet refererer primært til to ting--kapacitet af batteriet til magten din mobiltelefon, når det er i standby eller ikke i brug, og dit batteri kapacitet til magten din mobiltelefon, når du bruger det eller taler i telefon. For eksempel i B2100, vil celle telefonens batteri vare så længe som ni timer før batteriet er afladet under taletid, og så længe 600 timer når i standby.

Lithium

Li-Ion eller lithium-ion batteri, hjælpemidler i batteriets kapacitet, fordi det bruger stabile forbindelser, der gør det muligt at være genoplades hundredvis af gange. Sammenlignet med andre typer af batterier, har de også en lavere selvafladning sats, hvilket betyder, at de blive opkrævet for en længere periode.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com