Sådan spiller du en Super Audio CD

January 16

Sådan spiller du en Super Audio CD

Super Audio CD (SACD) er en CD format udviklet af Sony og Philips i 1999. Det var designet til at give lyd i højere kvalitet end cd'er og giver mulighed for afspilning af surround-lyd. SACD'er har en højere samplingfrekvens end traditionelle cd'er samt en øget frekvensgang. Selvom SACD'er blev aldrig mainstream, fortsætte mange kunstnere og pladeselskaber med at frigive SACD albums.

Instruktioner

• Få den nødvendige spiller. For at drage fordel af SACD højere samplingfrekvens, surround muligheder og øget lydkvalitet, kræves en speciel afspiller. Selv om de fleste SACD'er er spilbare af normale CD-afspillere, vil de spille den traditionelle CD-lag og ikke SACD-laget.

• Hook op SACD-afspilleren. Se i brugervejledningen til spillerens instruktion, bare husk at bruge digital koaksial eller HDMI-udgang på SACD-afspilleren, når du tilslutter det til en stereo eller surround sound modtager. Hvis din SACD funktioner surroundlyd, Sørg for din receiver og højttalere er indstillet korrekt til at aktivere denne.

• Indsæt din SACD, push spil og nyde. SACD'er lyd betydeligt bedre og har en varmere, mere naturlig lyd end traditionelle cd'er, så din lytteglæde vil blive øget betydeligt.

Tips & advarsler

  • Selv om de fleste SACD'er kan spilles på traditionelle CD-afspillere, kan ikke alle. Tjekke CD'ENS etiketten for at sikre, at disken er CDDA-compliant.Because SACD teknologi aldrig fanget på med mainstream lyd udstyr, det er ikke let tilgængelige på de fleste audio butikker. Tjekke online eller på en high-end audio boutique at finde det bedste udvalg af SACD-kompatible afspillere. De første to generationer af Sonys Playstation 3 er SACD-kompatible. Udgivet efter oktober 2007 versioner har ikke denne funktion.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com