UNIX unzippe indstillingerne

May 30

Unix-operativsystemet blev skabt af Bell Laboratories i 1969. Det er ændret i årenes løb, men er stadig i fælles brug. Zip blev skabt af Phil Katz i 1986 som en enkel måde at komprimere filer til at overføre dem over computermodemmer. I juli 2010 er der flere Zip muligheder for Unix.

Info-Zip

Info-Zip er et gratis softwareprogram baseret på begreber som de oprindelige PKZip og PKUnzip programmer lavet af Katz. Softwaren er kompatibel med større edb-platforme, herunder Windows, Mac, Amiga, Linux og Unix, og er tilgængelig gratis til download fra webstedet InfoZip. Softwaren er vedligeholdt af en gruppe af 20 programmører fra tre forskellige kontinenter.

7 zip

7 zip er en anden populær softwareprogram til at oprette og manipulere arkiverede filer. Det er i stand til at arbejde med syv forskellige formater (deraf navnet 7 Zip) og er almindeligt anvendt på Windows-computere. Mens den grafiske gengivelse ikke er tilgængelige for Unix, er den befale kø version. 7 zip er også gratis.

Zip

En grundlæggende zippe og unzipping program inkluderet mange versioner af Unix, Zip er en simpel befale kø program, der manipulerer zip-filer. Der er ingen grafisk version tilgængelig. Softwaren indeholder mulighed for at "udpakke" talrige andre formater af komprimerede filer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com