Hvordan skal gentegnes luksusbiler

April 13

Hvordan skal gentegnes luksusbiler

Luksusbiler har typisk funktioner, der er af en højere standard eller niveau end deres mere økonomisk modstykker. Hvis malingen på din luksusbil bliver beskadiget, det kan være malet i blot et par trin og stadig skiller sig ud i mængden.

Instruktioner

• Sand ned alle de områder, som du vil male med en høj sandkorn sandpapir, såsom 220 eller højere. Slibning bidrager til at skabe en overflade, som den nye maling kan tilslutte sig mere let. Hvis der er nogen puder eller ridser i den originale maling job, Sørg for at slibe, således at overfladen er selv. Gå tilbage over alle områder med en blødere sandkorn sandpapir til at skabe en glat overflade.

• Vask bilen med vand og sæbe. Tør grundigt med en lint gratis rag. Lint på bilens overflade kan forårsage stød og drypper at forekomme i den nye maling job.

• Dække alle områder, du ikke vil have malet med avis og Fastgør det med malerens tape. Dette vil stoppe maling fra et uheld at komme på områder, der ikke har brug for det. Luksusbiler har typisk fælge, der er dyre så godt. Sørg for at tape off hjul til at undgå at malingen får på dækkene.

• Prime luksusbil med bil primer i en sprøjtepistol, eller spray kan danne. Spray i lange og hurtig strøg. Langsomt sprøjtning kan forårsage dryppende at forekomme. Lange streger minimere chancen for striber forekommer. Starter på toppen af bilen og flytte nedad, og flyt derefter langs hele omkredsen. Tillade hver frakke til tørre, før du anvender næste. To til tre frakker er nødvendige.

• Anvende maling på samme måde som primeren. Male i lange, hurtige slagtilfælde. Give tid til at tørre i mellem frakker. For at holde din luksusbil maling job søger luksuriøse, inspicere maling efter hver frakke. Hvis en bule eller drop, hvis findes, sand ned let og genanvende maling på dette område.

• Anvende klar lak på hele køretøjet. To frakker vil være tilstrækkeligt. Klarlak vil give din luksusbil en skinnende og skinnende look, der er mere poleret end en almindelig maling job. Tillad op til 24 timer at hærde før udsætter din bil for ekstrem varme eller kulde.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com