Hvordan du installerer skrifttyper på PowerPoint til Mac

November 7

På Mac OS X er alle installere skrifttyper tilgængelige for alle software programmer på systemet. Du installerer ikke en skrifttype til brug i et bestemt program, såsom Microsoft PowerPoint, men snarere på tværs af hele computeren. Du kan vælge, om at gøre en bestemt skrifttype tilgængelig lige til din egen konto eller for alle brugere, hvis du deler din computer, men. Installere en ny skrifttype at bruge i din PowerPoint-præsentationer tager blot et par klik.

Instruktioner

1 Luk Microsoft PowerPoint.

2 Dobbeltklik på den fil, der indeholder din nye skrifttype. Dobbeltklik på den faktiske skrifttype, du vil installere, hvis din oprindelige fil er komprimeret og du nu se et Finder-vindue, der indeholder en eller flere skrifttypefiler. Skriftbog åbner med et preview af din skrifttype.

3 Klik på knappen "Installere skrifttypen".

4 Åbn Microsoft PowerPoint, når den skrifttypeinstallation er færdig. Du kan nu få adgang til den nye skrifttype via "Skrifttype" drop-down menuen.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil begrænse adgangen til den nye skrifttype til netop din brugerkonto, i stedet for at give alle brugere på din computeradgang, skal du klikke på "File", derefter "Preferences" lige før du klikker på knappen "Installere skrifttypen". Angiv under "Installationsplacering," "Bruger." Nu Klik på "Installer skrifttype" for at installere skrifttypen til netop din brugerkonto.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com