Hvordan kontrollerer jeg en 350 5.7 L brændstof pumpe relæ?

December 1

Brændstofpumpen relæ på en Chevy 5,7 L V-8 er intet mere end en fjernbetjening switch. Parameteren er opdelt i to sektioner, hver har to stillinger for i alt fire stillinger. Det første afsnit modtager strøm direkte fra batteriet til én post og den anden post er magt til brændstofpumpen. Denne sektion har et åbent kredsløb indtil aktiveret, der lukker relæet og giver strøm til at rejse til brændstofpumpen. Den anden sektion har ét indlæg går til et godt terræn. Anden posten er sluttet til computeren. Computeren sender strøm til relæet aktiveres og giver magten til at flyde.

Instruktioner

• Løft hood og Fjern hætten på toppen af boksen lunte og relæ på førerens side fenderwell. Kig på undersiden af fælles landbrugspolitik og du vil se en illustration vedrørende placeringen af alle sikringer og relæer. Find brændstofpumpen relæ. Træk relæet ud.

• Test de kvindelige terminaler i Relæboksen ved hjælp af et voltmeter. Slut den sorte voltmeter bly til en god jorden på motorblokken. Med den røde bly sonde de fire terminaler Leder du efter en, der har magt (batterispænding). Optage denne terminal i hukommelsen.

• Angiv voltmeter på ohm-skalaen. Flyt ikke sort bly fra sin placering på jorden. Med rød bly, sonde de resterende tre terminaler, men under ingen omstændigheder røre terminalen fundet for at have magt. Det vil blæse sikringen i voltmeter. Læg mærke til den terminal, der viser kontinuiteten. Ohmmeter vil vise en 0 til at starte med. Når kontinuitet er fundet (en støt sti til jorden), vil måleren vise hvor mange ohm (modstand) det sanser til jorden. Hvis måleren ikke viser noget, men har 0 du ingen jorden. For at illustrere, touch rød bly til sort bly. Bemærk at 0 forsvinder og en ohm læsning vises. Det betyder, at spændingen passerer fra rød bly til jorden. Hvis du føre rød off sort bly, vil læsning være 0 igen, hvilket betyder, at du nu har et åbent kredsløb---det samme som en brudt wire. Den terminal, som du har placeret der viser kontinuiteten er relæ jorden.

• Check for spænding fra computeren til relæet. Computer, af hensyn til sikkerheden, vil kun aktivere relæet i to sekunder og derefter slukket spændingen. Hvis det ikke ser den start af motoren, slukker det brændstofpumpen så motoren ikke oversvømme. På samme tid, hvis køretøjet er i en ulykke, forhindrer det pumpe fra hele tiden kører og brændstofpåfyldning en brand.

• Kontrollere de resterende to terminaler for magt, når nøglen er aktiveret. Dette stik bruges til at aktivere relæet. En hjælper vil være nødvendig, fordi voltmeter vil kun vise spænding i to sekunder. Drej voltmeter fra ohm tilbage til volt og sonde en af de to resterende terminaler og se voltmeter, mens en helper vender nøglen til positionen on. Hvis ingen spænding er observeret, har ham slå tasten og sonde andre terminalen på samme måde. Hvis der er ingen spænding, eksisterer en computer eller ledninger problem. Hvis der er spænding, gå videre til at kontrollere relæet selv.

• Afbryde voltmeter. Holde relæet over dens placering i Relæboksen. Husk hvilken terminal havde magt med nøglen ud. Tilslut jumper ledningen til denne terminal på relæet.

• Tilslut anden jumper ledningen til den modsatte terminal på relæet og til den negative terminal på batteriet. Tryk de resterende jumper wire kort til den positive terminal på batteriet. Hver gang denne tråd er rørt til pluspolen på batteriet, bør relæet give et hørbart klik, som kan også mærkes. Dette er, at aktivering af relæ. Hvis ingen klik, relæet er dårlig og skal udskiftes.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com