Hvordan til at synkronisere min LG enV2 kalender med Outlook

November 22

Hvordan til at synkronisere min LG enV2 kalender med Outlook

Du kan synkronisere Microsoft Outlook-kalenderen med dine LG enV2 celle foretage en opringning og holde alle dine kalenderoplysninger ajour. LG giver et installationsprogram, der vil gøre det muligt for dig at synkronisere oplysninger fra din LG mobiltelefon og Outlook-kalenderen i et par enkle trin. Du skal hente programmet, før du kan gøre dette. Efter dette, kan du nemt synkronisere din kalender mellem enheder og sikre, at du aldrig glip af et møde eller en aftale.

Instruktioner

• Gå til lg.com og Søg efter LG Outlook Sync installationsprogram. Klik på "Download LG USB Modem Driver", hvis du ikke har programmet installeret allerede. Du vil have for at sikre, at Outlook er lukket hvis det allerede kører.

• Kør programmet "LG Outlook Sync.msi", når den er færdig downloadet. Klik på "Næste" og vente på programmet for at fortsætte installationen. Dobbeltklik på desktop-ikonet for at åbne programmet eller klik på "Start" og "Programmer" og Søg efter LG Outlook fra listen programmer.

• Tilslut din LG telefon til pc'en med et kabel. Den lavere ende er forbundet til LG enV2 og den større ende er forbundet til pc'ens USB-port. Vælg "Telefon til PC" til at synkronisere data fra telefonen til Microsoft Outlook på pc'en. Det vil synkronisere din kalender fra din LG enV2 til din PC Microsoft Outlook-kalender.

• Angiv perioden skal synkroniseres ved at vælge indstillinger i rullemenuen "[kalender] Event starter fra". Du kan vælge data fra de seneste to uger til tre måneder eller alle. Vælg mappen fra "MS Outlook" under "Kategori", hvis du vil synkronisere kun din kalender. Vælg "Kalender" og klik "OK" for at synkronisere bare kalender. Klik på "Afslut" for at afslutte programmet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com