Sådan Sync Audio til Video-filer

May 23

Sådan Sync Audio til Video-filer

For at modtage den bedste lydoptagelse, optage ofte avancerede til professionel kamerahold lyd og video til forskellige kilder. Uanset om det er en simpel mp3 transportabel registreret interviewe et emne ud i feltet eller et USB-optagelse mikrofon som del af en Internet-TV/radio show, en separat lyd lydfilen vil være overlegen i kvalitet til standard kamera mikrofon på et videokamera. Hvis du er en amatør, er synkronisering af lyd og video opnået på en computer med software designet til at gøre dette. Ved hjælp af Windows Movie Maker software inkluderet i Windows-operativsystemer, er her de grundlæggende trin til at synkronisere lyd- og videofiler.

Instruktioner

• Åbne Windows Movie Maker på computeren. Klik på knappen "Video" eller "fra Digital videokamera" på proceslinjen for at importere videofilen. Når først færdig, trække videofilen til tidslinjen og vises på den øverste bjælke.

• Klik på knappen "Audio" på proceslinjen for at importere den lydfil. Find knappen lyd under afsnittet "Import" på opgavesøjlen, fjerde ned fra toppen. Træk lydarkivet til tidslinjen, og det vises under den video fil mærket enten "Lyd" eller "Lyd/musik."

• Klik på ikonet "Zoom" tidslinjen, lige over video tidslinje-fil til at zoome ind på filerne. Kig på den lydfil niveauer, toppe og dale, og finde det punkt du vil begynde at fil og synkroniseret med videoen.

• Klik på lyd og få fat i det for at flytte venstre eller højre for at synkronisere. Klik på ikonet "Zoom" igen, hvis du har brug at finde en mere præcis sync point. Se ovenstående video fil på tidslinjen for at se koden; Koden bruges som en anden sync point. Afspille filen og tweak det, indtil det ønskede sync punkt er nået.

Tips & advarsler

  • Oprette en visuel "Sync" øjeblik, mens video-optagelse. Hvis du ikke har en audio skifer, før handlingen har en person foran kameraet slap deres hænder sammen. Denne enkle sync punkt er effektiv.
  • Skrive noter mens du optager. Hvis du hører en ønskelig lyd byte, skrive ned hvad der blev sagt. Dette vil spare tid i redigering.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com