Hvordan til at oplade et gel batteri

October 11

Hvordan til at oplade et gel batteri

Gell batterier er meget holdbare, mere vejr og temperatur-resistent end andre batterityper og er endda spill-proof, hvilket er grunden til de bruges i så mange marine og mobile applikationer. Men de samme forskelle, der gør gell batterier bedre til mere krævende applikationer også diktere at de opkræves på en unik måde. Hvis du vil oplade en gell batteri, skal du en specialiseret opladning anordning til dette formål. Ved hjælp af en almindelig alkaline batterioplader på en gell batteri vil sandsynligvis skade batteriet og potentielt kunne starte en brand.

Instruktioner

• Undersøge din konstant spænding gell batterioplader og ideelt, den dokumentation, der fulgte med den. Afgøre, hvorvidt din oplader er udpeget som en smart oplader. Smart opladere kan i vid udstrækning efterlades uden opsyn uden at risikere skader batteriet, mens andre opladere skal overvåges. Hvis du lader et batteri på en almindelig oplader for længe, kan du skade batteriet.

• Sæt opladeren i en stikkontakt i et klima-kontrolleret miljø. Tænde det for at sikre, at magt er aktiv, så slå den tilbage fra.

• Indstille gell batteriet på en plan overflade i nærheden af opladeren, derefter tilsluttes de negative batteri terminal noden positive oplader til positive batteriet terminal og noden negative oplader.

• Tænd opladeren og sæt den til hurtig opladning. Da forskellige modeller af opladere arbejde på forskellige måder, kan den nøjagtige metode til at gøre dette variere. Nogle opladere vil starte opladningen straks, men andre har sikkerhedsafbrydere, som skal reguleres før opladning kan begynde. De fleste modeller har en opladning lys, der lyser op, når batteriet oplades aktivt.

• Vente på batteriet at oplade, som bør tage mellem fire og fem timer for en død eller næsten dødt batteri. Hvis du har en smart oplader, kan du lade det på opladeren i en længere periode, selv efter at batteriet er fuldt opladet. Hvis du har en almindelig oplader, skal du kontrollere måleren volt per celle på opladeren. Batteriet er opladet og klar til at blive taget opladeren, når måleren volt per celle læser mellem 2,4 og 2,45 volt per celle.

• Tager batteriet fra opladeren eller indstille den til at flyde afgift. Hvis du tager batteriet ud, slukke for opladeren, tag det fra strømkilden og derefter afbryde noder fra batteripolerne. Hvis du ønsker at holde det på en float opladning, hvilket er en opladning tilstand, der vil holde et opladet batteri fuldt opladet på lang sigt uden at beskadige det, lad den være tilsluttet. Smart opladere vil skifte over til float afgift tilstand automatisk når batteriet når en fuld opladning. Almindelige opladere bliver nødt til at være gået over til float afgift tilstand manuelt ved hjælp af en switch på opladeren. Hvis din oplader ikke har sådan en switch, det kan ikke være i stand til at flyde afgift og du bliver nødt til at fjerne det fra opladeren.

Tips & advarsler

  • Oplad aldrig et gel batteri på en oplader, der ikke er specifikt beregnet til opladning af gel-batterier. Aldrig overprisen eller undercharge dine batterier, da dette vil reducere batteriets levetid.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com