Hvordan du bliver hurtigere ved at skrive

August 18

Hvordan du bliver hurtigere ved at skrive

Ved at blive en hurtigere maskinskriver, bliver din online oplevelser mere produktive. Med et par tips, er du på vej til øget skrivehastigheden.

Instruktioner

1 Hvis du skriver er ikke, hvor du ønsker det, købe et skrive program til din computer. Mange af dem er meget billig og nogle du kan downloade gratis. De fleste af dem vil tillade dig at begynde på det niveau, du er i øjeblikket på. Ikke alle computerbrugere starte på den samme skrive niveau når de bruger en computer. Derfor skal du vælge et program, der er doable men også udfordrende. Vælg ikke et skrive program, der er alt for nemt for dig; du vil ikke få nogen bedre, hvis du ikke presse dig selv.

2 Lære udgangsrækken nøgler eller center tasterne på tastaturet. Når du skriver, er udgangsrækken meget vigtigt for hastighed og præcision. Det kan føles lidt underligt i starten. Men efter nogen tid og praksis på din skrive program, det vil begynde at føle sig som anden natur. Hvis du har et job, der kræver en masse af at skrive, det vil helt sikkert komme handy. Du vil opdage, at du kan få arbejde meget hurtigere end du normalt gør.

3 Praksis, selv hvis du allerede kender din udgangsrækken nøgler og du er rigtig god til at skrive programmer. Praktiserende kan være noget, som du indtaster med tastaturet, uanset om du er maskinskrivning dokumenter eller skrive din blog. Du vil bemærke det mere du indtaster, jo mindre du nødt til at kigge på dine hænder mens du skriver. Til sidst, behøver du ikke at kigge på dine hænder på alle og vil have meget få fejl. Det er fantastisk at se hvor langt du kan komme fra ikke at vide, hvordan man kan skrive til at blive en stor maskinskriver.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com