Hvordan man kan måle en TV-antenne signalstyrke

June 3

Hvordan man kan måle en TV-antenne signalstyrke

TV antenne signalstyrke måles i NM(db), eller støj margin i decibel, og Pwr(dBm), eller magtforholdene i decibel-milliwatt. Den første måling fortæller dig hvordan "ren" signalet er, hvilket betyder, hvor meget resterende statisk ikke forbundet med den faktiske program indgår i signalet. Den anden måling giver dig den faktiske signalstyrke. NM(dB) er vigtigt, fordi en station kunne være lige på tværs af gaden fra din antenne og radio med ringere eller beskadiget udstyr, og din reception ville stadig være "sne" og "flutter." Måling af disse med det rigtige udstyr er forholdsvis let, men kræver nogle færdigheder.

Instruktioner

• Fjerne 75 ohm coaxialial kablet løbe ind i dit TV fra antennen monteres på dit tag eller fra din indendørs antenne.

• Vedhæfte "F"-stik for enden af den 75 ohm koaksial til input-stikket på enheden Pwr(dBm) måling.

• Tænd enheden Pwr(dBm) måling, og drej tuner til den laveste nummererede kanal, der sender i dit område. Hvis du har en antenne rotor eller en retningsbestemt indendørs antenne, dreje antennen, indtil måleren Pwr(dBm) når sit højeste niveau. Registrere resultaterne.

• Bruge et kompas til at læse retningen af den højeste signalstyrke. Registrere resultaterne.

• Fortsætte med måling af hver efterfølgende kanal, går op omfang, indtil du når det højeste nummer. Optage hvert resultat.

• Fjern 75 ohm koaksial "F" sendermodulet fra anordningen til måling af Pwr(dBm), og derefter knytte den til indgangen på enheden NM(db) måling.

• Fortsætte med den samme måling proces anvendes med den Pwr(dBm) enhed, optagelse hvert resultat i en kolonne ved siden af den tidligere måling. Bemærk eventuelle forskelle i kompasset aflæsninger.

• Brug dit kompas aflæsninger til at beregne et gennemsnit for den optimale signal styrke retning, hvis du ikke har en rotor-kontrollerede antenne. Hvis du bruger en rotor, sætte en liste over de optimale kompas overskrifter for hver kanal ved siden af din rotor kontrolboks, så du kan slå din antenne i retningen, når tuning til at bestemt kanal.

Tips & advarsler

  • Det udstyr, der er skitseret her--ved siden af kompas, pen og papir--er dyrt. For at indstille retningen optimal Tag antenne til din lokale TV-modtagelse, bruge en bærbar Batteri-drevne TV, en kort, kompas og de nødvendige værktøjer til at vende din antenne. Vedhæfte en kort coaxial linje til Tag-antenne fra bærbare TV, og ved hjælp af kompas, turn antenne i retning af TV udsendelse tårn eller tårne i dit område, justere det, indtil du får den bedste modtagelse. Du vil ikke få faktiske måledata, men du vil nå de samme mål.
  • Forsøg ikke at justere en tagmonteret antenne uden den rette sikkerhedsudstyr og bistand.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com