Hvad sker der, hvis der er ingen olie i din bilmotor?

April 2

Der er mange bevægelige dele i en motor, som alle er i meget tætte tolerancer. Disse dele flytte med en utrolig hastighed. Oliepumpe presser olie gennem passager til alle bevægelige dele. De fleste af de bevægelige dele har en passage, der er dedikeret til den pågældende del. Olien er tvunget i mellem disse dele til at skabe en film, der adskiller delene fra hinanden.

Manglende olie for endnu to sekunder er ødelæggende for en motor. Uden olie til at adskille delene, de begynder at røre ved hinanden og metal-til-metal kontakt opstår ved høj hastighed. Uden olie, kan en motor, der ødelægge sig selv i løbet af sekunder. Når udeblivelser olie på oliepinden men olie lys i bilen ikke kom, er der sandsynligvis om mindst to Potter venstre. Hvis lyset kommer, betyder det, at oliepumpe ikke plukke nogen olie fra panden så der er ingen olie i omløb, og derfor ingen olietryk. Lukke nøglen ud så hurtigt som muligt ligegyldigt hvor du er. Bilen vil ikke gøre det til en tankstation når olie lys tændes.

Inden for få sekunder, vil en motor gribe. Når det sker, er metal så beskadiget inden for motoren at det ikke kan repareres. En ny motor er det eneste svar. Tjek din bil olie på en regelmæssig basis. Start med at tjekke olien to gange på én uge, hvis bilen er kørt regelmæssigt. Gør dette nu og derefter hver 500 miles, hvis bilen ikke utæt eller brændende olie. Hvis i enten situation, olien er op til normal og skal ikke udfyldes, lad den næste check være i slutningen af måneden. Tiden kan forlænges, hvis det fastslås, at motoren ikke brænder eller lækker olie. Ideen er at finde ud af, hvor hurtigt motoren gennemgår olie så at du ikke løber tør.

Ændre olie hver 3.000 miles ikke kun holder olien og motoren ren, men det lokaliserer forestående problemer eller olie lækager, før de kommer ud af kontrol. Mange producenter anbefaler en længere tid mellem olieskift, og mens olien ikke nedbryde, det får beskidte inden for 3.000 miles på alle biler. Den vigtigste del af servicering en bil ændrer olie for at sikre olie forbliver ren og bygger ikke i drivetrain.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com