Hvordan gendanner jeg en 1992 Mustang?

October 17

Genoprette biler kan være et sjovt, givende og endda rentable hobby. Det kan også være en skræmmende udfordring, i betragtning af antallet og kompleksiteten af dele i et køretøj, især nyere køretøjer såsom 1992 Ford Mustang. Mens den nøjagtige restaurering procedure for hvert køretøj vil afhænge af tilstanden af køretøjet og holder stik for alle moderne Mustang restaureringsprojekter, hvilke dele det behov, nogle generelle tips og tricks.

Instruktioner

• Planlægge din restaureringsprojekt. Dykning højre i er fristende, men kan være dyrt. At have en plan vil hjælpe dig med at holde sig til et budget, spare tid ved at fjerne overflødige opgaver og gøre det lettere for dig at spore dine fremskridt.

• Gemme alle forbinder hardware, som du fjerner fra Mustang som bolte, møtrikker og skruer på negle i et stort bord. Mærke elementer med en Sharpie. Mange af varerne Se lignende og det kan være svært at huske, hvor en bestemt møtrik eller bolt kom fra.

• Kalder bjærgning værfter i dit område og spørge, om de reservedele, du har brug for er tilgængelige. Købe dele på en bjærgning værft vil være meget billigere end at købe dem fra en forhandler eller auto dele butik. Inspicere delene omhyggeligt før du køber.

• Ren bindevæv terminaler såsom batteripolerne med en tandbørste. En tandbørste er lige grove nok til at fjerne kage på snavs uden at beskadige batteriet terminal.

• Konsultere automotive restaurering guider som en Haynes manuel for at hjælpe dig gennem restaureringsprojektet. Disse manualer dokumentere en fuld teardown og genopbygning af et køretøj. Selv om deres retninger er typisk ikke detaljerede nok til at følge, hvis du er en automotive novice, de tjener som en nyttig ramme for hvordan til at udføre forskellige opgaver.

• Kigge efter eventuelle usædvanlige slid mønstre på bælter eller dæk. Dette kan indikere en mere alvorlige problem, der kræver din opmærksomhed, såsom en justering eller overførsel spørgsmål.

• Kontrollere for væske lækager før du udskifter alle væsker. Plast væske rum, der holder bremsen, transmission og servostyring væske er tilbøjelige til at revner og utætheder på 1992 Mustang. Sørg for at rummet kan holde væske før hælde noget.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com