Sådan Fix lodret Hold på Mitsubishi storskærm TV

January 18

Rette lodrette hold på en Mitsubishi storskærm tv giver et korrekt centreret billede til skærmen. Når den lodrette fat i en Mitsubishi tv er defekt, vil billedet konsekvent rulle lodret, hvilket kan gøre tv unwatchable. Om fastsættelse af den lodrette hold kan indløse tv-kvalitet og forlænger dens levetid. Spar penge ved at korrigere lodret hold kontrollen uden hjælp fra en tekniker.

Instruktioner

• Tryk på knappen "Menu" på TV-fjernbetjeningen. Tryk på knapperne 2, 4, 5 og 7 for at få adgang til menuen "Service justeringer". Gentag processen, hvis menuen justeringer ikke er aktiveret.

• Tryk på "Rewind" knappen på fjernbetjeningen for at starte "Overscan testmønster." Tryk på "Audio" knappen for at få adgang til funktionen "Format". Vælg "vare 2' VPOS ved at trykke på knappen"Video". Tryk på knappen "Juster" for at centrere billedet lodret.

• Tryk på "Enter" for at gemme tilpasningerne til den interne hukommelse i tv. Tryk "Menu" knappen for at afslutte "Service indstilling." Tryk to gange på "Menu"-knappen for at annullere justeringerne. Kontroller billedet er angivet korrekt. Hvis ikke, skal du gentage alle tre trin.

Tips & advarsler

  • Rette den vandrette Hold mens korrigere ved lodret Hold til at holde skærmen konsekvent.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com