Hvordan kan jeg nulstille computeren for emissioner på en 2001 Honda Odyssey?

July 11

Hvordan kan jeg nulstille computeren for emissioner på en 2001 Honda Odyssey?

Du kan nulstille computeren på din ' 01 Honda Odyssey lige fra dit hjem garage, spare dig tid og penge. Egendiagnosesystemer computeren overvåger alle funktioner af Odysseen og advarer dig til køretøjets vedligeholdelse behov af lysende en "Service motor snart" lys på instrumentpanelet. Du bliver også advaret til forskellige problemer med køretøjet som "Check Engine" lys. Efter servicering eller problem er kigget på og repareret, skal du nulstille computeren, så den fortsat kan gøre sit arbejde af af køretøjet. Du vil også nulstille computeren, så dash advarsel lys slukket. Det er ofte et krav om at passere state emissioner tests for at få den "Service motor snart" lys reset.

Instruktioner

• Åbne kølerhjelmen af din odyssé ved at trække på hood udløserhåndtag i førerens side foden godt.

• Find batteriet under kølerhjelmen. Find en klemme med en møtrik, der er knyttet til det på den negative batteri terminal. Løsne at møtrikken med en skruenøgle, og skub klemmen ud af den negative terminal. Passe på, at det ikke rører den positive side af batteriet.

• Vente 30 minutter på computeren til at nulstille sig selv.

• Vedhæfte negative batteri klemmen til den negative terminal og spænd møtrikken med en skruenøgle.

• Sæt nøglen i tændingen og starte køretøjet. Alle advarselslamper på panelet instrument bør være slukket. Computeren nulstilles.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com