Definition af bil citron love

September 14

Definition af bil citron love

Citron love findes i de fleste stater og gennem den føderale regerings Magnuson-Moss garanti lov af 1975. Uformelt opkaldt efter den amerikanske jargon for et køb, der er defekt "ud af døren", disse love har til formål at beskytte forbrugerne mod skrupelløse sælgere, især i bilindustrien.

Betydning

Citron love antager Køb forekomme på god tro. Med andre ord mener forbrugerne bil de er om at købe er blevet inspiceret af sælgeren og certificeret som værdig. I tilfælde af visse mangler, der gør bilen undrivable eller simpelthen for dyre at vedligeholde, Køb kan erklæres en citron, som giver køberen til visse retsmidler.

Typer

Som biler gå, overstige disse love sædvanligvis den beskyttelse, som en producent garanti. Men de varierer meget fra stat til stat, men alle forsøger at forhindre en situation, hvor sælgerne tilbageholder vigtige oplysninger, der sandsynligvis ville forhindre et salg. Producenter kan overveje visse mindre problemer, men under citron love, kan disse annullere transaktionen.

Funktioner

Citron love dækker typisk kun nye biler og udstyr. De fleste stater ikke udvide dem til brugte biler, modificerede biler eller out-of-state køretøjer. Føderale lovgivning angiver ikke selv en citron lov for biler, men snarere for alle fremstillet og berettiget varer, så længe de er nye. Som-er erklæringer bære lidt vægt i øjnene af citron love, som du ikke kan underskrive væk din ret til et produkt, der virker.

Overvejelser

To faktorer spiller en nøglerolle i at erklære din bilkøb en citron. Første, fejl, at det enten undrivable, usikre eller simpelthen uholdbart--hvis det er i butikken mere end på vejen, kan du have en citron. For det andet, disse fejl skal være særligt svært at rette op på. De fleste stater sætte grænsen på fire forsøg.

Tidsramme

Generelt, indgive klager citron love har en grænse, et år, men tættere på købsdagen, jo bedre. Du kan opleve, at din tilstand også tilføjer en kilometertal cap--normalt 12.000 miles.

Advarsel

Tag ikke op en citron tvist med forhandler eller sælger. I stedet, gå direkte til din tilstand attorney general. Forhandlere har licens og er underlagt en tilstand motorkøretøj tvist bord. Hvis du vinder, kan forhandleren have til at købe bilen tilbage eller give dig et arbejde udskiftning.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com