Hvordan at reparere en Ford sikkerhedssele

June 6

Ford Motor Company er en bilfabrikant sedans, sport utility køretøjer, lastbiler og varevogne. Hvert køretøj er udstyret med sikkerhedsseler give passagererne sikkerhed og beskyttelse. Seat Bælterne kan ikke justere eller Fastgør på grund af en indbygget låsemekanisme af bæltet. Denne funktion kan deaktiveres. Sikkerhedsselen omfatter også en retraktor, der tillægger ramme køretøjets bælte. Inde retractoren er en skjult del kaldes en pretensioner. Pretensioner aktiveres under ulykker og hjælper med at låse sikkerhedssele på plads.

Instruktioner

• Placere tunge af sikkerhedsselen i bæltespænde, indtil du hører en kliklyd, med angivelse af selen er låst på plads.

• Træk i den øverste del af sikkerhedsselen indtil webbing af selen er blevet helt trukket fra retractoren beliggende i dørkarmen. Dette frigiver låsemekanisme i retractoren. Sikkerhedsselen kan nu justeres.

• Tage din bil til en autoriseret Ford-tekniker. Sikkerhedssele, der undlader at låse, vil ikke flytte eller vil ikke justere er en indikation af en mislykket mekanisme. Sikkerhedsselen indeholder en pretensioner inde den retractor, der aktiverer kun når når bilen har været i uheld eller er kommet til et brat stop. Pretensioner skal udskiftes professionelt, hvis den er blevet aktiveret. Hvis retractor, sikkerhedsseler og sikkerhedsseler lukkebeslaget mislykkes, skal de også tilses af en uddannet professionel til at garantere sikkerheden for alle passagerer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com