Hvordan du overfører Google Earth Maps til en Garmin Rino

June 18

Når du overfører Google Earth kort til din Garmin Rino, kan du få adgang til data på den håndholdte mobile GPS enhed. Det er ikke så simpelt som at flytte filer, dog, fordi Rino ikke understøtter automatisk Google Earth-filer. Når filen er i det rigtige format, men flytter det er hurtig nok, at du vil være på din næste eventyr på ingen tid.

Garmin Rino filtyper

Garmin Rino, som enhver GPS-enhed understøtter kun visse filtyper. Det understøtter KML-filer, som er standard filtypen for Google Earth maps. For at læse Google Earth-filer på Rino, ændre det til en filtype, Garmin kan fortolke. Garmin Rino, ligesom de fleste GPS-enheder, understøtter GPX fil skrive.

Downloade Earth Maps

For at eksportere dine kort fra Google Earth, skal du klikke på filikonet, og klik derefter på "Eksport som KML." Hvis du ønsker hele kortet, skal du klikke på "Hele kort." Hvis ikke, så vælg det lag, du vil eksportere. Klik på "Export", og Gem filen på din computer.

Konvertere filer

Da Google Earth KML-filer ikke er understøttet af Garmin Rino, konvertere filer fra KML til GPX. Mange filkonverteringsprogrammer er tilgængelige online, herunder KML2GPX, GPS Babel og GPSies konverter. Vælg KML som input for at konvertere dine kort, og GPX som output. Uploade de KML-fil, du gemte og derefter starte konverteringen. Gemme den konverterede GPX-fil på din computer.

Upload til Rino

For at uploade filen GPX du lavet til din Garmin Rino, skal først enheden forbindes til din computer med en mini-USB til USB kabel. Når den er tilsluttet, vil Garmin vises som et flytbart drev under "Computer". Åbn Garmin-drevet og derefter åbne mappen GPX. Træk filen GPX du konverteret og gemt i mappen GPX på din Garmin. Fjerne Garmin fra computeren og filen vil være tilgængelig på din Rino.

Hvis din Rino har et stik til et SD-kort, kan du indlæse SD-kortet i din computer og sætte kortene på SD-kortet. Når du er færdig, sætte SD-kortet tilbage i RIno.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com