Placeringen af brændstoffilter i en udtrykkelig Chevy 3500

May 27

Placeringen af brændstoffilter i en udtrykkelig Chevy 3500

Brændstoffilter på Chevrolet Express 3500 van er en vigtig del af brændstofsystemet. Brændstof eller benzin skal renses da det flyder gennem brændstof linjer og i injektorer. Express har to forskellige brændstoffiltre, at rene brændstof fra snavs og fremmedlegemer.

Første brændstoffilter

Et brændstoffilter er i brændstofpumpen på af udtrykke Chevy 3500, som bruges til at skubbe brændstof eller benzin gennem brændstof linje. Brændstofpumpen er inde benzintank. Dette brændstoffilter er en maske eller en skærm, der forhindrer store fremmede partikler for ind i brændstofpumpen. Adgang til brændstoffilter er opnået ved at fjerne brændstoftanken og derefter brændstofpumpen fra brændstoftanken.

Andet brændstof Filter placering

Det andet brændstoffilter er inden for brændstof linje, selv. Efter brændstof pumper ekstrakter brændstof og fra benzin tank brændstof linje, brændstof strømme gennem linjen og et andet filter på førerens side af Express Chevy 3500 under forhjul suspension. Dette brændstoffilter renser de små partikler, der undslap fra brændstoftanken.

Brændstof filtertyper

År af din Chevy Express 3500 bestemmer, hvilken type brændstoffilter er installeret på van. Filteret brændstof tank er altid mesh eller skærm, men filteret brændstof linje kan være af tre forskellige typer. To typer er snap-on filtre, mens én type har clip-on ender.

Brændstof Filter problemer

Når placering og type af brændstoffilter bestemmes i Chevy 3500 Express, kan du erstatte et beskadiget eller tilstoppet filter. Snavs og fremmedlegemer hober sig op i både brændstoffiltre og kan blokere for strømmen af benzin i linjen. Express vil hoste, choker, fejltænding eller starter ikke, hvis brændstoffiltre er tilstoppet med snavs.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com