Hvordan til at designe en Cell Phone

June 21

Mobiltelefoner er ikke længere bruges kun til telefonopkald. De tillader brugerne at finde ud af hvor de er, adgang til internettet, sende tekstbeskeder og endda styre andre enheder. Med sådan en bred vifte af anvendelser, mobiltelefon har mobiltelefon designere udfordring at skabe en telefon, der vil appellere til en forbruger, som forventer at mere end bare foretage et telefonopkald.

Instruktioner

Ikke-tekniske betragtninger

• Overveje hvem vil bruge telefonen. Hvis brugeren ikke vil være bedstemor, som er bange for internettet og rejse (endsige bruge GPS), kan så du holde din design mere enkel. Hvis brugeren er en teenager, der ønsker deres telefon til tekst, spille musik og send billeder, vil design skal være mere kompleks. Beslutte, om du vil designe telefon for en bestemt niche af mennesker, eller hvis du holder telefonen design mere universel.

• Tænk på den æstetiske appel for design. Vil telefonen har bevægelige paneler, flip åbne eller være fast? Det kommer i forskellige farver? Hvor et logo placeres, hvis man skal bruges? Telefonen vises symmetrisk eller vil det have en unik form?

• Overveje, om dit design behov for særlige funktioner, der vil gøre det lettere at bruge. For eksempel, vil nøglerne hæves fra den centrale panel? Vil du bruge en touchscreen?

Tekniske overvejelser

• Finde ud af, hvilke programmer vil blive støttet af enheden. Dette kan have en indvirkning på operativsystemet og programmering sprog i sidste ende anvendes i telefonen.

• Finde ud af, hvor meget hukommelse telefonen bliver nødt til at støtte alle programmer eller der kan bruges som dataopbevaring af brugeren (f.eks. til at gemme billeder). Dette kan have en indvirkning på størrelsen af telefonen, da du kan være nødvendigt at give plads for visse hukommelse komponenter eller ekstra hukommelse card riller.

• Tænk over hvad tilbehør vil gå med telefonen og hvordan du vil forbinde dem. Du bliver nødt til at beslutte, for eksempel, hvor til at sætte opladning port, hovedtelefon havneby, osv. Dette er et godt tidspunkt at overveje placeringen af de interne komponenter, såsom batteri og kredsløb. Let adgang er en tommelfingerregel.

Tips & advarsler

  • Når du designer din telefon, arbejde tæt sammen med din tekniske personale, såsom programmører. De kan give dig ideer til, hvordan man laver dit design brugbar og spot potentielle problemer.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com