Hvordan man kan male en ' 66 Mustang

December 2

Hvordan man kan male en ' 66 Mustang

Ford Mustang er en populær ydeevne køretøj, der har været masse produceret i USA siden 1964. Bilentusiaster stadig aggressivt søge tidligere versioner, og 1966 GT og Shelby modeller er blandt de mest populære af Mustangs. Samlere har tendens til at købe 1966 Mustangs i en dårlig tilstand af reparation. Efter restaurering, malerarbejde er væsentlige-- og for at opnå ægthed, ejere bør bruge originale farvetemaer.

Instruktioner

• Check køretøjet data plade og optage den farvekode, som er identificeret som et enkelt stort bogstav eller et tal. Passere farvekode på en bil maling leverandør, og købe nok materiale til at male det nødvendige antal paneler. Brug ca. 300 mL ublandet maling for hvert panel. Altid købe to-pack akrylmaling, da dette er en meget holdbar moderne materiale, der svarer til de oprindelige emalje produkter anvendes i 1966.

• Forberede og maske køretøjet før du placerer det i en godt oplyst og ventileret område. Tør ned karrosseridele i Mustang med affedter og tør med en ren klud. Gnide overfladen af hvert panel let med en tack klud til at fjerne enhver resterende partikler af støv.

• Rør malingen grundigt og hældes en blanding cup behovsantallet. Aktivere maling på forholdet mellem to dele farve til en del hærder, ved hjælp af en skaleret blanding stick til at sikre, at målingerne er præcise. Tilføj yderligere 10 procent af reduktionsgear at fremme god maling flow, og bland grundigt før du overfører til en sprøjtepistol. Husk at bruge en maling si under den silende proces til at fjerne eventuelle forureninger.

• Tilsluttes et flyselskab, drevet af en komprimeret luft kilde spray gun. Startende fra den højeste stilling, hold spulehåndtaget ca 6 inches fra overfladen af panelet og begynde maleri ved at flytte armen i en horisontal retning og klemme på aftrækkeren. Arbejde tilbage i den modsatte retning, kommer ned i panelet, og sørg for hver anvendelse af farve krydser over den tidligere ene at undgå tørre kanter. Fortsæt, indtil hvert panel har modtaget en medium-volumen frakke af farve, og lad paneler kur for 10 minutter. Vær forsigtig, hvis du maler hætte; grill område på en Mustang er stærkt buet, og malingen kan nemt køre.

• Anvende en komplet anden frakke, begynder på den samme udgangsposition som med den første frakke. Opretholde en konsekvent sprøjtning afstand, og holde armen flytter hele tiden at undgå risikoen for løber og underspændinger. Fortsæt, indtil alle paneler har modtaget en fuld anden ansøgning. Lad paneler kur mod 10 minutter før du anvender en tredjedel og fuld slutpuds på samme måde. Vaske ud sprøjtepistolen, og lad malingen tørre natten.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com