Den bedste måde at optage stemme på en CD

January 10

Den bedste måde at optage stemme på en CD

Du kan optage din stemme direkte til en CD, men det tager en stor mængde af dyrt udstyr til at gøre dette direkte. Dog med en personlig computer, en god mikrofon og nogle optagelse software, kan CD-kvalitetslyd registreres og derefter brændt på en CD.

Personlig Computer og Software

Via din personlige computer, installere eller downloade software, der giver dig mulighed for at optage lyd på din computer, selv. Der er et utal af programmer, der kan gøre dette, alle som varierer i pris og kompleksitet. En software kaldet Audacity kan downloades online, og det er gratis og open source. Dette kan være virkelig skal du blot registrere en stemme på din computer, men der er andre mere avancerede programmer, du kan købe for download eller papirkopier af software, der vil optage skarpere lyd, giver dig flere muligheder med niveauer.

Mikrofon og optagelse

Din personlige computer vil have et mikrofonstik, som kun om nogen mikrofon kan sætte ind med den korrekte adapter. Find det rette sted, hvor du ønsker at optage stemme eller lydisolerede værelse du vil optage i så akustikken er perfekt og du har ingen accessoriske, uønskede baggrundsstøj. Jo bedre den mikrofon, du bruger, renere og skarpere lydkvalitet af stemmen bliver så godt. Optage et par test med stemmen, så du kan justere lydniveauer ved at trykke på record på din åbne lydoptagelse software til at gøre sikker på du ved hvordan man kan arbejde og justere alt.

Brænde til CD

Når du har registreret alt hvad du behøver at gennem mikrofonen, personlig computer eller optagelse software, eksportere MP3-filer til iTunes eller et andet musikprogram du bruger på din computer. Arrangere alle optagelse filer ind i en spilleliste og derefter indsætte en tom CD i din personlige computer. Vælg derefter Brænd CD og frisk optagede MP3 filerne skal brænde til cd'en som lyd-filer. Når cd'en er brændt, skal du fjerne den fra computer og spille det på en CD-afspiller til at sikre, at det spiller rent.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com