Sådan konverteres en S-Video til en komponent-kabel

May 3

Sådan konverteres en S-Video til en komponent-kabel

De fleste nye generations fjernsyn har komponent havne. Disse porte giver dig mulighed for at streame video fra kildeenheden i tv i high definition. Dog kan en af enhederne ikke har komponent havne. Hvis dette er tilfældet bør du prøve at forbinde to med den næste bedste video kabel: S-video. Før du kan gøre det selv, skal du konvertere S-video ind i en komponentkabel.

Instruktioner

• Tilslut S-video-kablet i S-Video port på video enheden. S-video port kan normalt findes lige ved siden af den gule RCA videoport.

• Tilslut anden enden af S-video til S-video port adapteren.

• Indsætte tre komponent-kabler i konverteren. Sørg for de farvede kabler er indsat i de samme farvede porte. Komponent-kabler består af tre forskellige farver: rød, blå og grøn.

• Tilslut de modsatte ender i component kabler til andre video enheden. Mere end sandsynligt har den adapter, du bruger en switch, der fortæller adapteren hvis videosignalet kommer fra S-video-kabel eller komponent-kabler. Justere denne til den relevante indstilling, så magt på begge videoenheder. Du kan nu begynde at se din video-indhold streames via en S-video kabel via komponent-kabler.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com