Min iPhone 4 er ikke skærmen Tilt

November 8

Min iPhone 4 er ikke skærmen Tilt

En af de Iphone's mest avancerede interne teknologier er dens accelerometer, som gør det muligt at opdage tre-dimensionel bevægelse og oversætte det til bevægelser på skærmen. Det betyder, at når du vipper telefonen, skærmen skal gå så godt. Hvis skærmen ikke vippe, en af flere glitches kan forekommende.

Accelerometer

En accelerometer er en mekanisk anordning, der måler forskydninger i kræfter, eller acceleration. Mens du kan tænke på acceleration som en bil hurtigere, dette er ikke den eneste måde acceleration manifesterer. I virkeligheden, tyngdekraften er en form for acceleration, og det er den kraft, der accelerometer typisk foranstaltninger. Ved at opdage ændringer i tyngdekraften ved hjælp af bittesmå, kan vægt-loaded fjedre, accelerometer fortælle hvor telefonen er blevet flyttet. Disse fjedre form tre akser, frem så de kan detektere forskydninger fra side til side, til tilbage og op og ned--alle tre dimensioner.

Tests

Flere ansøgninger fra iTunes App Store kan hjælpe dig med at fastslå, om din accelerometer fungerer korrekt. Nogle gange, kan accelerometer, selv blive brudt; i dette tilfælde skal du erstatte telefonen. Ofte, men kan en bestemt app eller et stykke af iPhone-software misforståelse accelerometer data. For at se, om et bestemt program er synderen, prøv at vippe og ryste iPhone med forskellige programmer åbne, såsom Safari, kompas, labyrint, Instapaper, iFishing eller Urban skeen.

Enkle løsninger

Hvis du opdager, at kun en af dine programmer ikke fungerer med accelerometer, skal du muligvis opdatere denne app. Tryk ikonet App Store på din iPhone-startskærmen, og tryk på "Opdateringer" for at se, hvis dette app behov for en opdatering. Hvis du oplever fejl i flere apps, skal du muligvis opdatere din Iphone's styresystem. Slutte den til computeren, Åbn iTunes, klik på din Iphone's navn under "Enheder" og klik på "Check for opdateringer" i skærmbilledet center. Hvis mange brugere oplever problemer, Apple vil frigive en rettelse i en softwareopdatering, og du vil kunne downloade det fra iTunes. Sørg også for, at din Iphone's skærm ikke er låst i portrættilstand. Dobbelt-trykke på knappen hjem og knalde skærmen fra venstre mod højre. Tryk på knappen, der ligner en pil, hvilket gør en cirkel, hvis det viser en hængelås i midten.

Sekundære løsninger

Undertiden nødt iPhone simpelthen til at genstarte. Hvis du opdager, du har en pludselig problem med accelerometer, kan du prøve at nulstille iPhone ved at holde knappen "Vågeblus" (på toppen af enheden) og "Home" knappen på samme tid i omkring 10 sekunder, eller indtil Apple-logoet vises. Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve at gendanne enheden. Slutte den til computeren, Åbn iTunes, klik på din Iphone's navn under "Enheder" og klikke på "Gendan" i skærmbilledet center. Hvis dette stadig ikke løser problemet, er din accelerometer sandsynligvis defekt. Tage enheden til din lokale Apple-butik og lad geni støtte medlem undersøge det. Hvis telefonen er under garanti, kan du få en erstatning.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com