Hvordan man Wire en RV for 12-Volt strøm

April 23

Hvordan man Wire en RV for 12-Volt strøm

En fritid vehicle, eller RV, har to særskilte 12-volt elektriske systemer. Det har en chassis system i lighed med almindelige biler, og et "hus" system kaldes korrekt coach system. Kræver et omfattende sæt af automotive elektriske redskaber og færdigheder for at wire en RV for 12-volt strøm. Før indstilling om disse komplekse og involverede projekter er det nødvendigt at planlægge hvad du vil kræve af begge systemer, og lære om de forskellige muligheder.

Instruktioner

• Planlægge, hvordan du vil wire kabinet system, så det bliver selvbærende. Væven skal indeholde et batteri for at lagre energi og starte motoren, og en generator til at generere strøm for at holde motoren i gang og hinden for batteriopladning. Motoren skal en brændstofpumpe, dashboard instrumentation, interiør og retligt foreskrevne udvendige belysning og et lydsignalapparat.

• Afgøre, om et batteri isolator vil være et aktiv. Et batteri isolator sanser, når generatoren har fuldt opladet batteriet, chassis, der prioriterer det, derefter automatisk omdirigerer strøm til batteriet, coach. Det stopper også træner systemer i at dræne batteriet kabinettet batteriet når RV er lejr.

• Afgøre, hvor stor en coach batteri eller bank af batterier du har brug for. Gøre dette ved at liste alle de apparater og det tilbehør, du ønsker, og derefter tilføje sammen en nominel værdi for den typiske strømstyrke hver forbruger pr. time. Dette svarer til amp-timer kapacitet af batteriet.

• Overvej hvad udstyr 12-volt coach system vil støtte. Der vil være kabinelys og udvendige bekvemmelighed belysning. Du skal bruge stikkontakter, så du vil kræve en lunte bord. Mange autocampere har en vand system tryk af en 12-volt pumpe og en propan rum radiator med en 12-volt blæser.

• Beslutte, hvis andre mere specialiserede udstyr vil køre fra din 12-volt system. Du kan købe 12-volt køleskabe, og kan ledning dit dashboard lydsystem til en coach kredsløb så underholdning ikke dræne chassis batteri. Yderligere komponenter for autocampere er umuligt at liste; alt fra computer kontrollerede selv nivellering knægte til at vende kameraer, fra elektrisk åbning undersiden cargo bugter til hydrauliske kørestol lifte kan køre fra 12-volt coach system.

• Overvej installering af en inverter til at intensivere 12-volt strøm til 120 volt. Husholdningsbrug tilbehør og apparatur kan derefter blive drevet fra coach batteri.

• Overholde konventionen når ledninger din RV. Alle 12-volt apparater og udstyr arbejde ved at gøre en komplet positive til negative kredsløb. Installere en sikring for at beskytte kredsløb og udstyr på batteri side af hvert apparat, ved hjælp af i-line sikringer eller en centraliseret fuse bord. I jorden side af hvert apparat, skal rene og stramme oprettes forbindelse til negative, enten ved grundstødning wire til chassis medlem eller direkte til batteriets negative terminal. Køre ledninger kun hvor de ikke kontakter varme overflader eller bevægelige dele.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com