Hvordan til at rense EGR passager i en 1993 Honda Accord

June 9

Køretøjets udstødningsgas gas recirkulation (EGR) ventil passager vil have kulstof oprustning over tid, hvilket kan føre til nedsat effektivitet, dårlig brændstoføkonomi og en "Service motor" eller "Check Engine" lys. Oprustning kunne også forårsage du at svigte en emissionsprøvningen, hvis testene er nødvendige i din tilstand. EGR ventil er beliggende i en bekvem beliggenhed i ' 93 Accord. Dette gør at fjerne det, rengøring dens passager og erstatte det mindre vanskeligt end på mange andre biler.

Instruktioner

• Slukke den Accord motor. Inspicere motorrummet for at finde EGR ventilen. Det er monteret i nærheden af den højre side af ventildæksel (når vender motoren), luft slange forsamling og indsugningsmanifold. Ventilen er omkring tre inches høj, og toppen ligner en underkop.

• Træk væk vakuumslangen fra top EGR havn forsigtigt. Bruge ikke værktøjer til dette, eller du kan beskadige de skrøbelige slange. Bare bruge dine fingre.

• Undersøg siden af EGR ventilen tæt til at finde de to bolte, der holder det på plads. Fjerne dem med din topnøgle. Hvis boltene er vanskelige at fjerne, sprøjte dem med en bolt løsne opløsningsmiddel, vente fem minutter, så prøv igen. Brug filtypenavnet socket til at fjerne boltene, hvis det er nødvendigt.

• Løft ventil væk. Du vil finde en lille pakning. Fjerne det så godt. Kassér den gamle pakning.

• Spray EGR ventil passager godt med en carbon renere sikkert for katalysatorer. Lad renere trænge kulstof oprustning, derefter indsætte den snoede kant af en klud i passager. Drej klud til at tørre væk oprustning fra indersiden af passager. Gentag indtil passagerne er rene. Du kan også bruge en håndfuld vatsvabere for at rense passager.

• Lad EGR ventil luft tørre indtil det ikke længere er våd. Anvende de nye EGR pakning til sin mount, og Vedhæft EGR ventilen. Spænd de to bolte godt og stik i de vakuumslangen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com