Specifikationer på en 1973 Chevrolet Monte Carlo

July 4

Chevrolet nydesignet fuldstændigt Monte Carlo til 1973 modelår. Blandt ændringerne var tilføjelsen af en 5 mph kofanger til bilens front til at opfylde nye føderale standarder. En vinyl tag blev føjet til at give det et mere eksklusivt look, og en magt-løftbare soltag blev tilbudt som en mulighed.

Ydeevne

To motorer er til rådighed for 1973 Chevrolet Monte Carlo. Køretøjet leveres som standard med en 350 cubic tommer V-8, 145-hestekræfter motor. Købere, der ønsker mere magt kunne opt nemlig en 454-cubic-tommer, 245-hestekræfter motor som en mulighed. Den større motor er udstyret med en fire-tønde karburator med dobbelt udstødning. Begge motorer har en fire-speed manuel transmission eller en valgfri tre-trins automatgearkasse.

Udvendig

Længde af 1973 Chevrolet Monte Carlo er 210.4 inches med en bredde af 77.6 inches. Højden af dette køretøj er 52,2 inches. Monte Carlo sidder på en akselafstand af 116 inches og har en kuffert kapacitet på 14,7 kubikfod. Vægt af køretøjet er 4,041 £. For forbedret håndtering, som radial-lags dæk standard.

Interiør

«73 Monte Carlo har siddepladser til seks med standard front bænk. Valgfri front bucket sæder, der kan rumme fem passagerer er også tilgængelige. Klud og vinyl belægninger udbydes for både bænk og bucket sæder. Forreste nakkestøtter leveres som standard for driver og front passager samt sikkerhedsseler til seks. En ny omvikling cockpittet-stil instrumentpanel er featured i ' 73 modellen. Målere og forskellige instrumenter er centreret tættere til driveren til ekstra bekvemmelighed.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com