Hvordan du udskifter en startmotor på en 3.0 V6 2003 Mercury Sable

December 9

På en 2003 Mercury Sable med 3.0l V6 motor, startmotoren er monteret på motoren og tænder svinghjul på transmissionen. Dens opgave er at vende motoren når motoren er slukket, bruger strøm fra batteriet. Når starteren går, bilen er ikke i stand til at starte og derfor ikke kan køre nogen steder heller. Lave er fjerne starteren og erstatte det med en ny eller renoveret model, et job, som kan tage omkring en time eller to.

Instruktioner

• Åbn motorhjelmen og fortryde det negative kabel fra den negative terminal på batteri med en tidsubegrænset skruenøgle. Gør det samme på pluspolen. Jack op bilen ved hjælp af stikket og sætte det på et par af jack står lige bag baghjulene. Sørg for der er plads nok til at kravle under køretøjet.

• Unbolt de lavere splash skjold fra bilen ved hjælp af flad-head skruetrækker og en 3/8-inch ratchet og socket. Indstille splash guard til side. Label hver ledning på starteren med permanent markør og afdækningstape på en måde, således at du vil huske hvilken tråd går til hvilken forbindelse. Fjern hver ledning på starter med en tidsubegrænset skruenøgle.

• Unbolt startmotor fra motoren ved hjælp af 3/8-inch skralde, udvidelse og sockets. Sænke starter fra motoren og sæt den til side. Løft udskiftning starteren på motoren og bolt det på plads ved hjælp af 3/8-inch skralde, udvidelse og socket. Tilslut ledninger efter de etiketter, du har foretaget i trin 2.

• Geninstaller den lavere splash skærme ved hjælp af 3/8-inch ratchet og socket. Sænke bil ud af tribunerne ved hjælp af jack og reconnect terminaler på batteriet, positive først, så negativ.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com