Hvorfor er min iPod 5 G langsom?

October 30

IPod 5th led, også kendt som 5G, blev udgivet i 2005 og var blandt de første iPods til at afspille videoer samt musik. Selv om iPod 5G generelt fungerer godt, har brugere nogle gange problemer med iPod kører langsomt mens du spiller musik, videoer eller spil på enheden. Der er fire almindelige årsager til iPod 5G kører langsomt, og ved at lære om hver potentiel årsag, kan du bestemme en løsning på problemet.

Gammel Firmware

Versionen af firmware, du har på din iPod 5G kan spille en væsentlig rolle i hvor godt spilleren udfører. Dette skyldes, at firmwaren er Ipod's operativsystem og hvis firmwaren har problemer, det er afspejlet i hastigheden af enheden. Apple frigiver regelmæssigt nye firmwareopdateringer for at løse eventuelle problemer, der er opdaget og opdatere din iPod 5G firmware, du kan normalt forøge hastigheden af enheden.

Alt for mange filer

Selv om det kan synes som du kan gemme en ubegrænset mængde af musik, videoer og fotos på enheden, er der ikke faktisk er tilfældet. Afhængigt af versionen af din iPod 5 G, kan du have 30 eller 60 GB tilgængelige lagerplads. Hvis du udfylder din afspiller det meste eller helt med filer, kan dette forårsage iPod til at køre langsomt. Mange brugere med en næsten eller helt fuld iPod harddisk finder, at fjernelse af ikke-væsentlige filer øger hastigheden af iPod 5G.

Fragmenterede filer

Svarende til en computers harddisk, filer på iPod 5G kan blive fragmenteret, hvilket vil mindske hastigheden af enheden. Når opsplitning sker, er filer på iPod 5G brudt op og spredt ud over de iPod harddisk, der kan forårsage langsom hentning af filer såsom musik, videoer og fotos. Defragmentering, også kendt som lægge filerne tilbage sammen, kan løse problemet langsommelighed. IPod der kan defragmenteres ved at slutte enheden til computeren og bruge den indbyggede i Windows defragmenter værktøj.

Dårlig harddisk

IPod 5G gør brug af en mini skrap drive svarende til dem, der findes i bærbare computere. Mini harddisken er udsat for de samme problemer i forbindelse med normal størrelse harddiske og kan holde op med at fungere korrekt, hvis faldt eller anden måde beskadiget. Når firmwaren er blevet opdateret på iPod 5G, unødvendige filer er blevet fjernet og defragmenteret, den næste sandsynlige årsag er den skrap drive, sig selv. En dårlig harddisk forårsager enheden til at udføre langsomt og angives typisk med en høj klikkende lyd. Udskiftning af harddisken er generelt løsning på dette problem.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com