Sådan Sync valgte spillelister til en iPhone

April 12

Sådan Sync valgte spillelister til en iPhone

Når du har oprettet sang spillelister i iTunes, vil du ønsker at overføre dem over til din iPhone til din lytteglæde på vejen. ITunes er nøglen til at opnå dette på tre måder. Du kan kopiere og overføre dine afspilningslister til din iPhone automatisk eller manuelt, eller du kan instruere iTunes selektivt overføre spillelisten sange efter visse præferencer. I hvert enkelt tilfælde er processen med at synkronisere valgte spillelister til din iPhone temmelig ligetil. Blot starte med at lancere iTunes og derefter tilslutte din iPhone til computeren ved hjælp af det kabel, der fulgte med den.

Instruktioner

Automatisk synkronisering

• Vælg din iPhone under "Enheder" notering i ruden til venstre i iTunes-vinduet. Næste, klik på fanen "Musik" over de vigtigste ruden til højre.

• Klik for at "Synkroniser musik" afkrydsningsfelt øverst i ruden, så klik her for at aktivere knappen "Valgte spillelister, kunstnere, album og genrer" radio.

• Klik på afkrydsningsfelterne for de afspilningslister, der er anført i afsnittet "Spillelister", som du gerne vil overføre over til din iPhone.

• Klik på "Anvend" i nederste højre at synkronisere iTunes-biblioteket og iPhone. Du vil nu kunne nyde dine afspilningslister på din iPhone.

Manuel synkronisering

• Vælg din iPhone under "Enheder" notering i ruden til venstre i iTunes-vinduet. Næste, klik på fanen "Oversigt" over den største rude til højre.

• Vælg "Administrer musik og videoer manuelt" eller "Administrer musik manuelt" under afsnittet "Indstillinger" mod bunden. Klik derefter på "Anvend" i nederste højre.

• Find en bestemt afspilningsliste under "Spillelister" notering på venstre rude. Klik, hold og træk det over din iPhone ikon under "Enheder" notering ovenfor. Afspilningslisten vil derefter kopiere på din iPhone til din lytteglæde.

AutoFyld synkronisering

• Klik på den lille pil til venstre for din iPhone vises under "Enheder" i venstre rude af vinduet iTunes. Vælg "Musik" under din iPhone ikonet.

• Vælg en spilleliste fra den "Auto-udfyld fra:" drop-down menuen som nu vises i en ny AutoFyld sektion nederst i ruden til højre.

• Klik på knappen "Indstillinger" på retten til at justere, hvordan du gerne iTunes at vælge spillelisten sange til din iPhone. Check "Erstat alle emner ved Auto-udfyld" for iTunes at tømme din enhed af sange før fylde den med nye sange. Aktivere "Vælg emner tilfældigt" checkhæfte nemlig iTunes at ignorere rækkefølgen af sange på spillelisten. Vælg "Vælg højere nominel elementer oftere" for iTunes at vælge sange baseret på de bedømmelser, du har givet dem. Endelig, træk skydekontrollen "Reservere plads til brug af disk" for at angive, hvor meget iPhone rum du ønsker at tildele til dine spillelisten sange. Klik på "OK", når du er færdig.

• Klik på knappen "Auto-udfyld" på den yderste højrefløj til at fylde din iPhone med din spillelisten sange. ITunes vil tilføje så mange spillelisten sange som muligt til enheden baseret på dine præferencer og instruktioner.

Tips & advarsler

  • Bruge værktøjslinjen interaktive "Kapacitet" i bunden af ruden til at måle, hvor meget plads hver af dine spillelister vil bruge på din iPhone.
  • For at manuelt redigere dine spillelister i stedet stole på Auto-udfyld, vende tilbage til afspilningslisten på iTunes' venstre rude til at fjerne nogle sange før synkronisering.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com