Hvordan man tegne en luft indsugningsmanifold

March 5

Indsugningsmanifold af din motor er en af de vigtigste komponenter i indtag sporet, bliver den endelige passage af luftstrømmen før topstykke. Indsugningsmanifolder er også berygtet problemer med zoner. Deres iboende kompleksitet af design kan gøre selv den mindste fejl en drastisk ydeevne afskrækkende. Derudover tager indsugningsmanifolden en masse stress, konstant opvarmet fra motorens cylinder head. Dette, kombineret med faktum at indsugningsmanifolden ofte er aflyttet med flere vakuum linjer og andre sensorer, gør dem tilbøjelige til lækager. Heldigvis, at tage ud din indsugningsmanifold for inspektion eller udskiftning er en forholdsvis enkel procedure.

Instruktioner

• Fjerne enhver plast motor paneler begrænser adgangen til indsugningsmanifolden. Generelt disse er til dekorative formål kun og kan tages af ved at fjerne flere Phillips-head skruer eller bolte.

• Afbryd alle vakuum linjer og andre sensor forbindelser til indsugningsmanifolden. Gummi vacuum slanger holdes oftest af metal klemme ringe flytbare med tænger. Der er også forskellige andre linjer og ledninger tilsluttes indsugningsmanifolden. Sikre, at alle disse er afbrudt, før du fjerner manifolden.

• Fjerne boltene sikring indsugningsmanifold til gasspjæld organ. Fjerne boltene sikring indsugningsmanifold til topstykke. Indsugningsmanifolden bør derefter lift gratis, selvom du måske nødt til at vriste den fra topstykke med en flathead skruetrækker, som indtag mangfoldige tætningsmateriale er tilbøjelige til at smelte, som stikker manifolden på plads.

Tips & advarsler

  • Henvise til et køretøj-specifikke motor diagram for indtag mangfoldige installationen for at sikre, at alle linjer og sensorer er geninstalleret i deres korrekte placeringer.
  • For at undgå risiko for elektrisk stød, når du arbejder med motor ledninger, frakobl batteriets negative terminal før din indsugningsmanifolden.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com