Hvordan man bruger Password Keeper på en BlackBerry

April 29

Hvordan man bruger Password Keeper på en BlackBerry

BlackBerry håndholdte enheder helt sikkert tilføje en dosis af bekvemmelighed til nogens liv. Med adgangskoder at huske for næsten hver website, er programmet BlackBerry Password Keeper et uvurderligt værktøj, der hjælper dig med at holde alle dine passwords organiseret og i ét enkelt sted i alfabetisk rækkefølge. Hver BlackBerry håndholdte enhed er udstyret med denne ansøgning.

Instruktioner

• Åbne Password Keeper på skærmen Hjem. Du bør nemt genkende dens ikon som et billede af en låst Værdiskab, der vil vises åben og ulåst med en guld nøgle når du ruller over det. Det vil også sige "Password Keeper" i titel billedteksten nederst på skærmen.

• Vælge en ny adgangskode. Du skal angive det to gange. Det er meget vigtigt at huske denne adgangskode, da det er adgangskoden for at få adgang til alle de adgangskoder, du vil gemme i Password Keeper.

• Tryk på i din rulle bolden eller spor hjul begynder at gemme nye adgangskoder. Vælg "Ny" i menuen for at tilføje en ny indtastning af adgangskode. "Titel," Skriv navnet eller et kaldenavn for et websted, du vil tilføje. Tilføj dit Brugernavn og adgangskode, og indtast web-adressen samt eventuelle noter, du måtte have om denne indtastning af adgangskode. Din rullehjul bold eller spor at få menuen, og tryk på "Gem." Du vil blive returneret til din liste over password poster; Gentag denne proces for at tilføje en ny post.

• Ændre adgangskoden til Password Keeper ved at trykke på din rulleknappen eller spore hjulet og vælge "Skift adgangskode". Du vil blive bedt om at indtaste en ny adgangskode to gange.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com