Hvordan man bruger en stemme aktiveret Digital mikro optager

May 27

Digital mikro optagere kan være handy enheder for dem, der har brug for at optage samtaler på farten. Journalister, forskere og transcriptionists bruge ofte disse enheder, så de senere kan gå tilbage og lytte til hvad der blev sagt. Når du bruger en stemme-aktiveret digital mikro optager, gemmer du optagelse plads ved kun at tillade det at optage når det faktisk hører stemmer.

Instruktioner

• Flytte parameteren stemme aktivisering til positionen on. De fleste stemme-aktiveret digital mikro optagere giver dig mulighed for manuelt optage samtaler eller registrerer automatisk, når folk taler.

• Placer den stemme-aktiveret digital mikro optager så tæt på personen du optager som muligt. Nogle af disse enheder kan du øge niveauer til at registrere højere. Men de fleste enheder har ikke denne funktion, så placere recorder tæt på emnet hjælper.

• Teste optageren for at sikre funktionen stemme aktivisering er fungerer som forventet. Forskellige modeller fungerer anderledes. Nogle modeller starte og stoppe optagelsen så snart der er en pause i samtalen. Andre fortsætte optagelsen i et angivet antal sekunder efter den sidste stemme bliver hørt.

• Slå funktionen stemme aktivisering, hvis du ønsker alle pauser i samtalen registreret som godt. For eksempel, kræver eventuelle retssager hele samtalen optages uredigeret, for at det kan betragtes som legitime.

• Ramte afspilningsknappen på optageren til at lytte til de samtaler, du har indspillet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com