Opsætning af et trådløst tastatur

April 15

Opsætning af din trådløse tastatur kan være et snuptag, hvis du har alle de rigtige komponenter og lidt tid til at investere. På blot et par minutter vil du have bekvemmeligheden og komfort et trådløst tastatur kan yde, plus den ekstra bonus for øget mobilitet i hele dit arbejdsområde. Læs videre for at lære hvordan man opsætter dit tastatur.

Instruktioner

1 Beslutte hvor tastaturet vil blive placeret, uanset om det er på dit skrivebord eller en tabel. Tilbringe lidt tid at eksperimentere med positioner og placering for at sikre dit håndled og arme vil være behageligt. Du bør overveje ergonomi, før du konfigurere tastaturet til at undgå gentagne bevægelse kvæstelser senere.

2 Installere batterierne (normalt tre AA) i dit trådløse tastatur. Sæt bagcoveret sikkert så batterierne er tilsluttet korrekt. Tænd tastaturet.

3 Komme ud den trådløse modtager, der fulgte med dit tastatur. Placere det tæt på din computer, men ikke nærmere end ca 8 inches, som computeren selv kan forårsage interferens med det trådløse signal. Du vil også ønsker at indstille modtageren fra andre interferens-forårsager enheder såsom radioer, tv og telefon.

4 Sikre, at din trådløse modtager er ikke mere end ca 6 fod væk fra hvor du planlægger at sætte dit tastatur.

5 Indsæt den CD, der indeholder den tilhørende software i computeren. En dialogboks skal vises på skærmen. Hvis installere instruktioner ikke dukker op lige med det samme, manuelt adgang til CD ved at dobbeltklikke på dets ikon eller vælge det fra menuen Start.

6 Sætte den trådløse modtager i en ledig USB-port på computeren. Hvis du ikke har nogen porte på computeren, kan du bruge en ekstern USB-hub i stedet.

Tips & advarsler

  • Forbindelse skal kun udføres én gang. Du behøver ikke at gentage det, hver gang du genstarter computeren.
  • Nogle systemer omfatter separate modtagere til tastaturet og musen. Husk på at setup oparbejde bør være den samme for begge enheder.
  • Hvis du har købt dit tastatur uden mus, kan du har nogle problemer synkronisere to, især hvis de var fremstillet af forskellige selskaber.
  • Undgå at bruge din trådløse tastatur på en metal overflade, som kan mindske styrken af dit tastatur signal.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com