Er det OK at forlade en oplader til en mobiltelefon tilsluttet i?

August 5

Er det OK at forlade en oplader til en mobiltelefon tilsluttet i?

Mobiltelefoner har alle, men blevet en nødvendighed i business og personlige liv i dag. Med disse telefoner kommer deres opladere, som enkeltpersoner sommetider forlade tilsluttet afsætningsmuligheder for lange perioder. Dette er normalt ikke en god idé.

Energi

Forlader mobiltelefonopladere tilsluttet afsætningsmuligheder trækker energi fra at forretningen, selv når laderen ikke er i brug. Ikke blot denne spilde energi, men forbrugerne ender med at betale for elektricitet, de ikke bruger virkelig. Når det er muligt, forsøge at fjerne en ubrugt oplader fra sit udløb.

Sikkerhed

Der er en lille, men vigtig, sikkerhedsrisiko at overveje, når de forlader mobiltelefonopladere sat. Da de drage udstødningsåbning elektricitet, kan brand opstå, hvis en ledning er kortsluttet, eller opladeren kommer i kontakt med vand.

Overvejelser

En strømskinne kan være en god løsning for dem, der ikke vil hele tiden stik og unplug deres mobiltelefonopladere fra en stikkontakt. Opladeren (og andre elektriske enheder) kan være tilsluttet strømskinne, som er sluttet til en stikkontakt. Strimlen er derefter lukke ned når ikke i brug.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com