Hub møtrik Tourqe Specs for en 2000 Chevy Silverado

June 12

Hub møtrik Tourqe Specs for en 2000 Chevy Silverado

Chevrolet Silverado er en af de bedst sælgende lastbiler gennem tiderne. Det er robuste, pålidelige og tilgængelige med firehjulstræk. Dog Fornav forsamling serviceres eller erstattet lejlighedsvis, på grund af slid og ælde. Når dette sker, skal hub møtrik, der forbinder aksel aksel til hub forsamling, skærpes til den rigtige drejningsmoment indstilling. Hvis det ikke er strammet nok, vil den løsne og forårsage en farlig situation i forenden. På den anden side kan over stramning fratage tråde, fører til en dyr reparation. Det udsætter også lejerne for unødvendige varme og slid.

Ren delene

Undersiden af en bil kan være dækket med snavs, olie, snavs, sne eller is. Rengør delene grundigt med bremse renere eller degreaser før afmontering eller re-samling med din bil suspension komponenter.

Bestemme drejningsmoment indstilling

Hub møtrik til en 2000 Chevrolet Silverado er 155 fod-pund eller 210 Newton-meter.

Brug de korrekte værktøjer

Brug altid de korrekte sockets, skruenøgler og momentnøgler. Dårligt siddende sockets vil strippe bolt heads. Spænd hub møtrikken med en 35 mm stik. En dab af mellemstærk tråd locker, såsom blå Loctite, vil forhindre møtrikken løsnes.

Test Drive

Når hub, bremser og hjul er samlet, spille check for slaphed og overdreven. Test drive lastbil og kontrollere at firehjulstrukne og ABS systemer arbejde.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com